Απάντηση: Πρόβλημα με Top case vario
Μου έτυχε φίλε μου και με ακολουθούσε για καμμιά 50αριά μέτρα στην Πειραιώς, την είδα στον καθρέπτη!!
Στην δική μου περίπτωση η αιτία ήταν ότι την είχα ξεπατώσει στο φόρτωμα για 3 καλοκαίρια με αποτέλεσμα όλος ο πάτος, θες το βάρος, θες η ζέστη, να κάνει κοιλιά προς το εσωτερικό μακροχρόνια και να παίζει στο νύχι συγκράτησης της σχάρας αφού δεν πατούσαν στη σχάρα τα λαστιχένια τακούνια της μπαγαζιέρας.
Μπορείς να τσεκάρεις :
1. Αν τα λαστιχένια τακούνια είναι στη θέση τους.
2. Αν ο πάτος έχει κάνει κάποια κοιλιά προς τα μέσα. Στην περίπτωση αυτή εγώ πριτσίνωσα μια ανοξείδωτη πλάκα πάχους 1mm στο σχήμα που μου επέτρεπε ο πάτος και επανήλθε στην αρχική του θέση. Από τότε δεν παρουσίασε πρόβλημα.
3. Αν το νύχι της σχάρας παρουσιάζει φθορά. Οπότε το πρόβλημα είναι στη σχάρα και όχι στην μπαγαζιέρα.
4. Αν ο μηχανισμός της γλώσσας που κουμπώνει στη σχάρα, (κάτω από τον κόκκινο μοχλό) είναι σε καλή κατάσταση και δεν "παίζει" όταν κλειδώνει.
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά έχεις δουλειά να κάνεις. Μην το καθυστερείς, όπως είπες μπορεί να προκαλέσεις ατύχημα, είναι πολύ πιο σημαντικό απ' ότι φαίνεται...
|