View Single Post
Παλιό 19-02-2011, 16:06
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Καταγγελία - αποκάλυψη ΣΟΚ από Στρατηγό ε.α. του Ελληνικού Στρατού!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε αφήνουν παγερά αδιάφορο και τα σκάνδαλα της πολιτικής, που εδώ και τόσα χρόνια βγαίνουν στη δημοσιότητα, αλλά παρά τις αποδείξεις για τις οποίες πάντα επιμένεις (και καλά κάνεις), κανείς δε βλέπει τη ψειρρού; Είδαμε και βλέπουμε τι βαρύτητα έχουν οι αποδείξεις σ' αυτόν τον τόπο για τους πολιτικούς μας, όπου, παρά τις όποιες αποδείξεις, επιτροπές, μαρτυρίες, δηλώσεις κλπ κλπ, κανείς τους δε βλέπει τη θέα πίσω απ' τα κάγγελα. Αλληλοκάλυψη, αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης και προπαγάνδα. Αυτή είναι η απάντησή τους στις αποδείξεις.

Σωστά τα λες, ο καθένας με την τρέλα του. Κι ο καθένας με τα συμπεράσματά του. Τώρα περί αγνώστων στοιχείων και προσωπικών δεδομένων του γράφοντα, υποθέσεις γίνονται

- ότι ο καθείς πίσω απ' την ανωνυμία του γράφει ότι του γουστάρει, (οπότε άστον να λέει)

- δεν υπάρχει λόγος να τα αναφέρει, απ΄τη στιγμή που κανένας δεν θα κινηθεί να ασκήσει κάποιου είδους δίωξη ή να ενοχλήσει κανέναν απ' τους υποφαινόμενους,

- δεν κάνει κάποια κατάθεση ενώπιον κάποιου δικαστηρίου, και είναι υποχρεωμένος να μας τα δώσει

- δεν έχει όρεξη να δέχεται τον κάθε έναν, να του διαταράσει την προσωπική του ζωή, με εκφοβισμούς ή επαίνους, ή να τον τρέχουν στα δικαστήρια

διαλέγεις και κρατάς

Άλλωστε, μιας και πάντα μιλάς για αποδείξεις, μπορείς εσύ ή εγώ, να αποδείξουμε το αντίθετο, με στοιχεία, πέραν από απαξιώσεις για τα γραφόμενα, τα οποία δεν ταιριάζουν στον τρόπο σκέψης μας;

Κι αν μη τι άλλο, οτιδήποτε άλλο από απίθανα είναι αυτά που αναφέρει το κείμενο. Ακόμη κι αν είναι συρραφή κάποιων γεγονότων, δεν παύουν να υπάρχουν.Εμένα όλα αυτά με θλίβουν και με τρομάζουν, μου γεννούν ακόμη μιά φορά την επιθυμία να ευχηθώ τον ψόφο όλων αυτών των αχρείων υπανθρώπων και της γεννεάς τους διότι κακά τα ψέμματα, από τους εντεταλλμένους δε γλυτώνουμε με άλλο τρόπο.
Reply With Quote