View Single Post
Παλιό 19-02-2011, 18:46
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Καταγγελία - αποκάλυψη ΣΟΚ από Στρατηγό ε.α. του Ελληνικού Στρατού!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε αφήνουν παγερά αδιάφορο και τα σκάνδαλα της πολιτικής, που εδώ και τόσα χρόνια βγαίνουν στη δημοσιότητα, αλλά παρά τις αποδείξεις για τις οποίες πάντα επιμένεις (και καλά κάνεις), κανείς δε βλέπει τη ψειρρού;

Απαντησα στον ''στρατηγο'' του παραθετομενου σαιτ, δεν εκανα κριτικη σε καμια πολιτικη και σε κανεναν πολιτικο.
Αν το εκανα θα ημουν εκτος θεματος!

Τα σκανδαλα της πολιτικης δεν με αφηνουν αδιαφορο, το αντιθετο, αλλα με ανωνυμες ''πραγματογνωμοσυνες'' τα ιδια τα σκανδαλα καταντουν ανεκδοτο στερουμενα καθε σοβαροτητας.

Απόσπασμα:
Είδαμε και βλέπουμε τι βαρύτητα έχουν οι αποδείξεις σ' αυτόν τον τόπο για τους πολιτικούς μας, όπου, παρά τις όποιες αποδείξεις, επιτροπές, μαρτυρίες, δηλώσεις κλπ κλπ, κανείς τους δε βλέπει τη θέα πίσω απ' τα κάγγελα. Αλληλοκάλυψη, αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης και προπαγάνδα. Αυτή είναι η απάντησή τους στις αποδείξεις.
Ειδες καμια αποδειξη στα γραφομενα του ανωνυμου στρατηγου? Προσωπικες, ανωνυμες, εντυπωσεις γραφει και μονον.
''Ακουσα'', ''νομιζω'', ''πιθανον''....απορρεουν απο τα γραφομενα του και τιποτε άλλο.
Αν ομως ελεγε ''εγω ο Βλαδιμηρος Αρπαχτοκώλης ειδα τον Τηλεμαχο Πολυμαμίκουλα να κλεβει 2,000,000ε απο το ταμειο του ΙΚΑ.....'' θα ειχε άλλη βαρυτητα διοτι κανενας δεν ειανι τοσο τρελος να δινει τα στοιχεια του για να πει ψεματα! Ειδικα ενας στρατηγος!!!
Το να ξερεις, αγαπητε συναδελφε, κατι επιληψιμο και ποινικα κολασιμο ΧΩΡΙΣ να μπορεις να το αποδειξεις ειναι σαν να μην το ξερεις!!!!

Απόσπασμα:
Σωστά τα λες, ο καθένας με την τρέλα του. Κι ο καθένας με τα συμπεράσματά του. Τώρα περί αγνώστων στοιχείων και προσωπικών δεδομένων του γράφοντα, υποθέσεις γίνονται

- ότι ο καθείς πίσω απ' την ανωνυμία του γράφει ότι του γουστάρει, (οπότε άστον να λέει) .

Φυσικα και ''αστον να λεει'', δηλαδη αν καποιος ανωνυμος μεσω τηλεφωνου μου πει οτι ο Fuji ειναι ο κλεφτης του παπιου που μου εκλεψαν πριν 10 χρονια......να τον πιστεψω?

Απόσπασμα:
- δεν υπάρχει λόγος να τα αναφέρει, απ΄τη στιγμή που κανένας δεν θα κινηθεί να ασκήσει κάποιου είδους δίωξη ή να ενοχλήσει κανέναν απ' τους υποφαινόμενους,.

τοτε γιατι τα λεει? για να δημιουργησει εντυπωσεις και να στρεψει τον κοσμο εναντια σε αυτους που εκεινος θελει?

Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
- δεν κάνει κάποια κατάθεση ενώπιον κάποιου δικαστηρίου, και είναι υποχρεωμένος να μας τα δώσει,.

Πριν γραψει αυτο το οποιο διαβασαμε επρεπε να ειχε κανει αυτο ακριβως, να παει στον εισαγγελεα και να καταθεσει οτι ακριβως εγραψε υποβαλλωντας και τις σχετικες μηνυσεις για να εχει συνεχεια το πραγμα και μεσω αυτων των κινησεων να μαθαιναμε κι εμεις αυτα που θελει να πει. Ετσι θα τον περναμε για σοβαρο ανθρωπο με αρχες και ...cohones.

Απόσπασμα:
- δεν έχει όρεξη να δέχεται τον κάθε έναν, να του διαταράσει την προσωπική του ζωή, με εκφοβισμούς ή επαίνους, ή να τον τρέχουν στα δικαστήρια ,.

Oποιος δεν εχει τα cohones και φοβαται καθεται σπιτι του!! Δεν μιλαει ανωνυμως και κυριως...δεν μιλαει καθολου!
Εγω δεν θα κατσω να ζορισω το μυαλο μου, να προβληματιστω και να δωσω με αυτον τον τροπο αξια σε καποιον ''γνωστο-αγνωστο''!!!!

Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
διαλέγεις και κρατάς,.

διαλεγω και κρατω χρησιμα πραγματα στην ζωη μου, τουλαχιστον προσπαθω. Το συγκεκριμενο ειναι απο τα αχρηστα κι ετσι.........

Απόσπασμα:
Άλλωστε, μιας και πάντα μιλάς για αποδείξεις, μπορείς εσύ ή εγώ, να αποδείξουμε το αντίθετο, με στοιχεία, πέραν από απαξιώσεις για τα γραφόμενα, τα οποία δεν ταιριάζουν στον τρόπο σκέψης μας;
Μα γιαυτο και δεν ανεβαζω τετοια θεματα ¨η και τετοια λινκς!!! Διοτι αν το εκανα θα επρεπε να εχω αποδειξεις επι του αληθινου των και οχι επι του αληθοφανους των!!! Διοτι ως γνωστον για το αληθινο υπαρχει παντα αποδειξη, ενω για το αληθοφανες οχι.....απλα ετσι φαινεται ¨η θελει να φαινεται!!
Reply With Quote