View Single Post
Παλιό 20-02-2011, 11:05
nek21 Ο/Η nek21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΡΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200ADV
Προεπιλογή Απάντηση: Καταγγελία - αποκάλυψη ΣΟΚ από Στρατηγό ε.α. του Ελληνικού Στρατού!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Aναφερει πουθενά το όνομα του και μου διέφυγε εμένα???
Αναφερει πουθενα τον βαθμο που υπηρετησε ¨η τον βαθμο που αποστρατεύτηκε και μου διεφυγε εμνα?
Αναφερει την υπηρεσια/ες που υπηρετησε και μου διέφυγε εμένα?
Αναφερει πουθενά την ηλικία του και μου διέφυγε εμένα?
Αναφερει πουθενα τις πηγες του και μου διεφυγε εμενα "η μηπως ειανι απο αυτους που τα ''εζησε'' εκ των εσω και πως αραγε?

Αφου δεν αναφερει τιποτα απο ολα αυτα στα λεγομενα του, και μαλιστα σε μπλοκ (καποια απο αυτα ειναι στα δικαστηρια με διαφορες κατηγοριες http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=258889&cid=4) τα γραφομενα του με αφηνουν, εμενα τουλαχιστον, παγερα αδιαφορο.

Καλιστα θα μπορουσα, ανωνυμως, να γραψω τα ιδια σε οποιοδηποτε μπλοκ αυτοπροσδιοριζομενος ως ''αρχηγος της ΚΥΠ''.......

Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα για να αυθυποβαλω τον εαυτον μου σε σκεψεις στερουμενων στοιχειων! Ουτε φυσικα να βγάλω κανενα συμπερασμα περαν του....''ο καθενας με την τρελα του''!
εγω τωρα γιατι πιστευω οσα γραφει?βεβαια και αν μας δηλωνε τα στοιχεια του καθως και τις πηγες του θα τον πιστευες?θα ιδρωνε το αυτακι κανενος απο αυτους που μας κυβερνανε?φυσικα και οχι.η ευκολη λυση ειναι να τον βγαλουμε τρελο η φαντασμενο.
Reply With Quote