View Single Post
Παλιό 20-02-2011, 14:46
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν θέλω να πω πολλά για το ματς. Ηταν ούτως η άλλως ένα πολύ περίεργο παιχνίδι και βλέποντάς το από την κερκίδα και μέσα σε ένα κουβάρι από αγκαλιές, δεν έχω απόλυτα καθαρά άποψη.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αδικήθηκε όντως ΑΛΛΑ
  • Ξεχνάνε τα όργια του Κάκου στο πρώτο ματς και,
  • Ξεχνάνε το ότι στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα που θεωρητικά ήθελε τη νίκη ήταν απούσα από το γήπεδο… και,
  • Ξεχνάνε ότι ακόμα και στο -7 τους είχε πάει ένας μόνο παίκτης!
Ακούγοντας τα μύρια όσα ειπώθηκαν στον ραδιοφωνικό «αέρα», μετά το ματς, αυτό που έχω να πω είναι ότι η μεγαλύτερη ΚΑΤΑΡΑ είναι να είσαι Ολυμπιακός και να θέλεις να το παίξεις …. «ουδέτερος» και να πουλάς άποψη. Κατάρα και για τον ίδιον που το κάνει!

Κατά δεύτερον, ΕΝΑ τεράστιο πρόβλημα είναι το ΠΩΣ διαμορφώνεται η «κοινή γνώμη», ΠΑΝΤΑ, υπέρ του Παναθηναϊκού….
Γιατί μπορεί στο σημερινό παιχνίδι, οι «ειδήμονες» - αυτοί που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη – να έχουν μερικώς δίκιο αλλά …. ΞΕΧΝΑΝΕ τα όσα έγιναν στο ματς του ΟΑΚΑ και ΤΟ ΠΩΣ τα «έθαψαν» τότε…

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ:

ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κύριοι ξερόλες.

Βολευτείτε με μία καλή θέση στο ΟΑΚΑ όπου θα παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ομάδες ΑΕΚ και ΠΑΟ στα πλέι οφς και θα μπορέσετε να κάνετε τις περισπούδαστες αναλύσεις για το πόσο καλή μπάλα παίζουνε…
Είστε εσείς οι ίδιοι που τσαμπουνάγατε το παραμύθι του Μπάγεβιτς με την ομάδα που θα έπαιρνε το πρωτάθλημα τον Αύγουστο και το άλλο παραμύθι με «το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών» για τον ΠΑΟ….

ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κύριοι ξερόλες και ασχοληθείτε με το ΠΟΤΕ θα έρθει ή θα φύγει ο Πατέρας, με το πότε θα «λιβανίσετε» ή «αποκαθηλώσετε» τον Βγενόπουλο, τον Αδαμίδη, τον Χιμένεθ κλπ κλπ κλπ.

Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, με ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ. Οχι «προχωρημένου γούστου» και αμφιβόλου φύλου, τοτέμ….
Η φουστίτσα του Παναθηναϊκού ΜΑΤΩΣΕ σήμερα. Όχι από παρθενιά (αυτό έχει χαθεί προ πολλού…) αλλά από βίαιο σεξ!
Και μαζί με τη φουστίτσα, μάτωσαν και οι …..…. «ειδήμονες».

Και για τον κόσμο

Ούτε εμένα μου άρεσαν τα καφριλίκια που έγιναν με τη λήξη του ματς. Ηταν γελοία και – κυρίως – δίνει την καλύτερη δικαιολογία στους εχθρούς μας για να επιβάλλουν τιμωρία.
Σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια (Εργοτέλης, ΑΕΚ, Καβάλα και Λάρισα), το Καραϊσκάκη θα είναι άδειο. Κι αυτό λόγω ανοησίας….

Μ.Σ.
εκει ακριβως κανεις λαθος.......νομιζεις οτι το πρωταθλημα γινεται μονο για τον ολυμπιακο
χαιρομαι οτι δεν σου αρεσαν τα καφριλικια,αλλα μιλας για φουστιτσες,εχθρους,αιματα και θαψιματα
Reply With Quote