View Single Post
Παλιό 20-02-2011, 14:41
nek21 Ο/Η nek21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΡΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200ADV
Προεπιλογή Απάντηση: Καταγγελία - αποκάλυψη ΣΟΚ από Στρατηγό ε.α. του Ελληνικού Στρατού!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Aν μας ελεγε τις πηγες και τα στοιχεια του θα ειχα εναν σοβαρο λογο να σκεφτω αυτα που λεει, να προβληματιστω και τελικα ισως και να αλλαξω τις ιδεες μου που τοσο σθεναρα υπερασπιζομαι!!

Δεν ειμαι τοσο ευκολοπιστος οσο μερικοι απλα και μονον επειδη με βολευουν αυτα που λενε καποιοι, χρειαζομαι και άλλα στοιχεια για να πιστώ!!
Το να ερθει και να μου πει καποιος ''ρε η γυναικα σου σε απαταει...'' θα τον κοιταξω με συμπονια και θα τον συλυπηθω για το ''πτωχο μυαλο του'', αν ομως μου φερει και καμια φωτογραφια τοτε θα εχω εναν σοβαροτατο λογο να τον πιστεψω.....αφου βεβαια ψαξω την φωτο για την γνησιοτητα της!!
μου θυμιζεις τον τυπο που βαζει ντετεκτιβ να παρακολουθησει τη γυναικα του για να διαπιστωσει αν τον απαταει.μετα απο 3 ημερες του τηλεφωνει ο ντετεκτιβ και του λεει πριν απο λιγο ειδα τη συζυγο να μπαινει με τον
κουμπαρο σου στο αυτοκινητο και αφου τους ακολουθησα τους ειδα να μπαινουν σε γνωστο ξενοδοχειο ημιδιαμονης.τωρα τους βλεπεις? τον ρωταει ο συζυγος.οχι γιατι ανεβηκαν σ ενα απο τα δωματια του ξενοδοχειου του απανταει.να βλεπεις αυτη η αμφιβολια θα με φαει.
Reply With Quote