Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
................................. Επίσης δε μπορεί να μη βλέπεις τη διαφορά ανάμεσα στην Αγγλία ( αποικιοκράτες ), τους Γερμανούς ( Gastarbeiter, Einwanderungsland ) κι Αυστραλία ( χώρα βαβέλ ), με τη γειτνίαση της Θράκης με την Τουρκία, τη συνεχή ανάμειξη ή προσπάθεια ανάμειξης των τούρκων στην περιοχή όπως και το πατρονάρισμα των μουσουλμάνων Ελλήνων. Οι Πομάκοι θεωρούν εαυτούς Ελληνες και τέτοιοι είναι. Και το ελληνικό κράτος αντί να "επιδοτήσει" την εκμάθηση της ελληνικής κάνει το αντίθετο.
|
Οπως κι εμεις νακατευομαστε στα εσωτερικα της τουρκιας, για το θεμα των Τουρκων που εμεις θεωρουμε Ελληνες

μεσω Πατριαρχειου του οποιου ο ηγετης ειναι Τουρκος αλλα εμεις τον θεωρουμε Ελληνα!
Οπως κι εμεις επιμενουμε να ανοιξει η Θεολογικη σχολη της Χαλκης......δικαιως ¨η αδικως δεν το εξεταζω! Ανακατευομαστε και πιεζουμε!!!!
Αυτο δεν ειανι εθελοτυφλια αλλα γνωση του τι μας κανουν και του τι τους κανουμε!!
Απόσπασμα:
.................................
Αφού έχεις ζήσει στο εξωτερικό, γνωρίζεις ότι χωρίς την αποδεδειγμένα γνώση της γλώσσας της χώρας, δεν κάνεις τίποτε.
Για να πάρω άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος στη Γερμανία υποχρεώθηκα να πάρω δίπλωμα γλώσσας που δεν είχα από Ελλάδα..
|
Υπαρχει περιπτωση να γινει διαφορετικα στην ελλαδα? Δεν νομιζω, απλως ο ενδιαφερομενος να δουλεψει θα μιλαει ακι Τουρκικα!
Απόσπασμα:
Κι επειδή ακριβώς δε ζούμε μέσα στη λήθη ανησυχούμε. ..
|
Εγω αντιθετως δεν ανυσηχω καθολου, ουτε ανησυχησα ποτε δηλαδη και μεχρι τωρα εχω βγει αληθινος!!!
Απόσπασμα:
Προσπαθούν να μας πείσουν για την πολυπολιτισμικότητα της ελληνικής κοινωνίας. Δεν είναι έτσι. Οι Γερμανοί μετά από 60 χρόνια αρχίζουν να αναθεωρούν την άποψη αυτή. Πρέπει εμείς, με τους Τούρκους με το όπλο παρά πόδα να το δεχτούμε; Γιατί; Επειδή έτσι θέλουν ο Σόρος και τα νεοταξίτικα παιδιά του; Ο εσμός των ΜΚΟ;
Ελα Γιώργη μου! άνοιξε το μυαλό σου...
|
Αγαπητε Ιωαννη, πιο ανοικτο μυαλο απο το δικο μου δεν θα ματαβρεις!!! Κανεις δεν προσπαθει να μας πεισει για τιποτα, εμεις αυθυποβαλλομαστε με ανυπαρκτα σεναρια διοτι ξεχναμε οτι η Ελλαδα εχει αποροφησεις, στα 2500 χρονια ιστοριας της, λαους και λαους ενσωματωνοντας τους στο ελληνικο γιγνεσθαι. Να πω παραδειγματα? εισαι μορφωμενος ανθρωπος και δεν τα χρειαζεσαι!
Απόσπασμα:
και τα πιό φρέσκα νέα είναι η πορεία μουσουλμάνουν στο κέντρο της Αθήνας, από την πλατεία Κοτζιά στο Σύνταγμα, για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Μωάμεθ. Γιώργη η προηγούμενη παράγραφος ισχύει κι ενισχύεται πριν αλλέκτωρ λαλήσει!!! τι ζωγραφίζω ο φούστης;! 
|
Τι σε πειραξε η πορεια των μουσουλμανων??
Ανθρωποι με διαφορετικο θρησκευμα ειναι κι αυτοι!