View Single Post
Παλιό 21-02-2011, 13:43
Ταξιδευτης Ο/Η Ταξιδευτης βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Αττική
Μoto: Honda VFR750 RC36 II
Προεπιλογή Απάντηση: Long Way Round Europe 2010: Κυνηγώντας όνειρα σε 13 χώρες...

Το GPS με οδηγουσε στο μερος που ειχα επιλεξει για να διανυκτερευσω αποψε: το Camping Zlaté Piesky, στην ακρη της πολης και μπροστα σε μια ομορφη μικρη λιμνη.

Φθανοντας εκει εξεπλαγην οταν βρεθηκα σε μια βιομηχανικη περιοχη με μεγαλα κτηρια και αποθηκες εταιριων. Η εκπληξη μου συνεχιστηκε οταν βρηκα την εισοδο του camping που θυμιζε στρατοπεδο: ψηλος μαντροτοιχος, μπαρα που ανεβαινε και ενα φυλακιο της αστυνομιας ακριβως απο μεσα! Αυτο ειναι το camping;;

Μπηκα μεσα και αφου βεβαιωθηκα οτι εδω ηταν οντως ο προορισμος μου κανονισα τα σχετικα στη ρεσεψιον και συνεχισα στο βαθος. Οι χωροι του camping ηταν αχανεις...
Υπηρχαν μικρα κτισματα με εισοδους σε υψος του 1.5 μετρου, θυμιζοντας μου docks φορτοεκφορτωσης φορτηγων.
Το μερος πριν γινει camping πρεπει να ηταν αποθηκες εταιριων μεταφορων η κατι παρομοιο...

Τριγυρω υπηρχαν διασπαρτα καποιες ξυλινες μπυραριες με καθισματα εξω και πολλα παρτερια με τροχοσπιτα και σκηνες κατω απο ψηλα δεντρα.

Εφθασα στην ακρη της λιμνης οπου βρηκα αρκετες σκηνες κατω απο τα δεντρα, μια μπυραρια ακριβως διπλα και στο βαθος να και μια μηχανη αραγμενη διπλα σε σκηνη! Εδω ειμαστε!

Reply With Quote