Για τωρα ομως προειχε να μαζεψουμε το τσαντηρι.
Γυρνωντας στη σκηνη λιγο πιο διπλα απο εμας ειδα το πιο ομορφο μοτοσυκλετιστικο θεαμα που ειχα δει μεχρι στιγμης στο ταξιδι μου...
Μια προπολεμικη BMW με sidecar (!) που εμοιαζε να εχει βγει απο ...χρονομηχανη! Με σαμαρια της παλιας εποχης, μπιτονακια βενζινης και μπαγκαζια δεμενα στο πλαι, ρεζερβα τροχο στο πισω μερος του sidecar...
Βλεποντας ενα τετοιο πραγμα νοιωθεις πολυ μ@λ@κ@ς... Ζουμε σε μια εποχη που ολοι αλλαζουνε τις μηχανες σαν τα πουκαμισα και δεν κανουν ουτε μια βολτα μεχρι τη Βυτινα χωρις το μισο καταλογο της Touratech επανω η χωρις ζελατινες, xenon, GPS και τα ρεστα... Εχεις naked μηχανη και θες ΤΑΞΙΔΙ;;;!!;; Εισαι ΤΡΕΛΟΟΟΣΣΣ;;!;;; Που πας χωρις φουλ fairings και θερμαινομενα grips;;
Και εδω εβλεπα μπροστα μου το Μοτοταξιδι στην πιο καθαρη του μορφη: 2 ροδες, ενα μοτερ, μια σκηνη να βγαζουν αυθαδικα τη γλωσσα στην καταναλωτικη μανια ολων μας σημερα...
Μηχανη προπολεμικη! Με σκουριασμενα ταμπουρα για φρενα, σελα με σουστα!!! Και ομως κυριοι ΑΥΤΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ!
Να μας χ*σω τα superbikes και τα FJR/VFR/Varadero/RT/GS που τα στολιζουμε σαν τις λατερνες και τα πιο μακρυνα ταξιδια που κανουμε ειναι μεχρι το μαγαζι που θα τα ανταλλαξουμε για το επομενο...
Ενα παλιο προβολι, μια μανιβελα, ενα δεξι γκριπ γκαζιου ειναι αρκετα... Ολα τα αλλα τελικα ειναι δευτερευοντα...
Με αυτες τις σκεψεις αρχισα να μαζευω τα πραγματα... Τετοιες στιγμες ζηλευα την ευκολια των Campers στο να μαζευονται. Φευγουν στο λεπτο! Εγω μεχρι να τακτοποιησω τα παντα μεσα στις βαλιτσες επαιρνε χρονο και σιγουρα θα προτιμουσα αυτο το χρονο να τον περναω στο δρομο και οχι παλευοντας με τα σακ βουαγιαζ.
Η ζωη ομως στο camping εχει και αυτη την πλευρα και εδω και χρονια την ειχα αποδεχτει!