Γιωργο ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι ενω ειναι φανερο οτι δεν ξερεις κατι επιμενεις να εκτιθεσαι απαντωντας με οξεις χαρακτηρισμους.
Δες ποια ειναι η ζημια και πως διορθωνεται.
Οι βαλβιδες που ειναι υπευθυνες για τη μεταφορα του εξαερωμενου λαδιου στο φιλτροκουτι εχουν αυτο το ρημαδι το λαστιχακι εκει που το κατω μερος τους ερχεται σε επαφη με το πανω μερος της κεφαλης για να τις στεγανοποιει.
Το λαστιχακι αυτο ειναι εκει για να μη περναει το ζεστο λαδι που βεισκεται εκει στη βαλβιδα κι απο κει στο φιλτροκουτι.
Αυτο διαλυεται-το λαστιχακι απο την υψηλη θερμοκρασια πολυ πολυ πριν τα 250.000χλμ και γινεται το Βαραντερο Ζουνταπ..(απο τα μπλε ντουμανια)

Θα με κανεις να νομισω οτι δεν εχεις δει ζωντανα το μηχανακι σου με βγαλμενες κεφαλες?
ΟΛΟΙ οι μηχανικοι Χοντα το γνωριζουν κι εχουν απο 20 κομματυα στοκ στα μαγαζια τους αγορασμενα απο τα ανταλλακτικα φορτηγων κατα προτιμηση μιας και ειναι φτηνοτερα και πιο γερα!!
ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ?
Κανε ενα κοπο και ρωτα κανα δυο πριν αρχισεις τις κριτικες!!Τοσο δυσκολο ειναι??
Οπωε εχω ξαναπει στα τεχνικα θεματα γραφω μονο αυτα που τα εχω δει στα μηχανακια μου με τα ματια μου και τα εχω πληρωσει απο τη τσεπη μου..
φτηνα αλλα οχι εγκεκριμενα απο τη μαμα (ακριβως οπως ο φιλος που μας φιλοξενει στο θρεντ του)
Παμε τωρα και στην οικολογικη πλευρα του κατασκευαστη.
Ξερεις πολυ καλα οτι η μηχανη σου καιει απλη αμολυβδη ΧΩΡΙΣ να εχει καταλυτη ξερνοντας καρκινο απο τις εξατμισεις τις και η αλλη βαλβιδα που αναφερεις ουσιαστικα αναμιγνυει τα δηλητηριωδη καυσαερια με φρεσκο αερα για να μπερδεψει τα μηχανηματα μετρησης καυσαεριων και να περασει τα ανα κρατος ΚΤΕΔ η μοτο...
Οσοι εχετε μπερδευτει μαζι με το Γιωργη ρωτηστε απλα ενα μηχανικο χοντα..
ΜΗΝ μας κανεις λοιπον μαθημα οικολογιας στο φορουμ των μοτοσυκλετων που φοραν καταλυτη εδω και 15 χρονια!!