View Single Post
  #325  
Παλιό 22-02-2011, 00:01
Ταξιδευτης Ο/Η Ταξιδευτης βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Αττική
Μoto: Honda VFR750 RC36 II
Μηνύματα: 697
Προεπιλογή Απάντηση: Long Way Round Europe 2010: Κυνηγώντας όνειρα σε 13 χώρες...

Το μερος ειναι απο τα πιο διασημα αξιοθεατα της Κοπεγχαγης και σιγουρα αξιζε να το εξερευνησουμε καλυτερα, αλλα με τη βροχη να συνεχιζει αμειωτη αυτο δεν μπορουσε να γινει τωρα. Κριμα αλλα τι να κανεις;

Ετσι μετα τις κλασσικες αναμνηστικες φωτογραφιες ηταν καιρος να επιστρεψουμε για να παρουμε τη μηχανη. Ελα ομως που με τη βολτα μας ειχαμε φτασει στην αλλη ακρη της πολης και τωρα μας περιμεναν περιπου 3 χιλιομετρα περπατημα στη βροχη! "Οταν δεν μπορεις να το αποφυγεις απλα χαλαρωσε και απολαυσε το" σκεφτηκα και ξεκινησαμε.

Τουλαχιστον ο γκριζος καιρος και η βροχη δεν μπορουσε να μειωσει την ομορφια των εικονων που βρισκαμε σε καθε γωνια.
Αριστερα και δεξια υπηρχαν αυλες παλιων αρχοντικων οπου τωρα φιλοξενουσαν μικρα υπαιθρια καφε...




Υπεροχοι κηποι και νεοκλασσικα κτηρια...




...ενω δεν ελλειπαν και τα αξιοπεριεργα, οπως το Ευρωπαικο Κεντρο πληροφοριων Det Europæiske Råd που στην προσοψη του ειχαν φυτεψει κανονικα παρτερια με λουλουδια! (Λεπτομερεια: Αν προσεξετε, το παρτερι με τα λουλουδια αναπαριστα το χαρτη της Ευρωπης!)

Last edited by Ταξιδευτης; 22-02-2011 at 00:02.
Reply With Quote