View Single Post
Παλιό 22-02-2011, 00:14
Ταξιδευτης Ο/Η Ταξιδευτης βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Αττική
Μoto: Honda VFR750 RC36 II
Προεπιλογή Απάντηση: Long Way Round Europe 2010: Κυνηγώντας όνειρα σε 13 χώρες...

Mερα 15-16
Wroclaw (Poland)

Εχοντας επισπευσει την επιστροφη μας στο Wroclaw κατα μια μερα με το ταξιδι μας μεσω του Rostock της Γερμανιας, αυτο μου εδινε την δυνατοτητα να απολαυσω την παρεα των φιλων μου στη πολη για λιγο παραπανω απο το αρχικο προγραμμα.
Η μια μερα που θα ειχα για να δω τους φιλους μου, να κατσω με την οικογενεια που με φιλοξενουσε ηδη και να μοιραστουμε τις εμπειριες μας απο το ταξιδι μεχρι στιγμης ηταν ελαχιστη και οχι οτι καλυτερο.
Με 2 μερες ομως τα πραγματα γινονταν πολυ πιο ανθρωπινα!

Η μερα ξεκινησε ...μοτοσυκλετιστικα! Οσο εμεις ειμασταν στο ταξιδι, ο πατερας της Alicja που απο καιρο ειχε εκδηλωσει τη συμπαθεια του στις μηχανες ειχε αποφασισει να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα και ειχε αγορασει μια μηχανη!
Ε οκ, με 50 κυβικα και τελικη στα 60 χαω δεν το ελεγες ακριβως και θηριο, αλλα ηταν ενα κανονικο μοτοσυκλετακι: με συμπλεκτη, κανονικο κιβωτιο, και εμφανιση που θυμιζε εντονα το YBR της Yamaha.

Η Alicja ειχε επιτελους τη δικια της μοτο! Χαιρομουν σαν ...χαζομπαμπας!
Εννοειται οτι δεν θα εχανα την ευκαιρια να την δοκιμασω και γω! Μετα απο μια μικρη βολτα στα γυρω στενα ηταν η σειρα της Alicja να οδηγησει. Πηγαμε σε ενα μικρο δρομο κλειστο στην κυκλοφορια και η Alicja ξεκινησε τις βολτες πανω κατω και εγω καμαρωνα σαν γυφτικη λατερνα!
Reply With Quote