View Single Post
Παλιό 22-02-2011, 01:19
Ταξιδευτης Ο/Η Ταξιδευτης βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Αττική
Μoto: Honda VFR750 RC36 II
Προεπιλογή Απάντηση: Long Way Round Europe 2010: Κυνηγώντας όνειρα σε 13 χώρες...

Καθως γυριζαμε στο σπιτι ειπαμε να κανουμε μια μικρη σταση σε ενα μαγαζακι που μας ειχε πει ο πατερας της Alicja οτι εχει αξεσουαρ για "μεγαλες μηχανες" (προφανως εννοωντας οτιδηποτε περα απο τα μικρα μοτοσυκλετακια των 50-100 κυβικων).

Βρηκαμε το μικρο μαγαζι και μπηκαμε μεσα να χαζεψουμε. Ειλικρινα δεν ξερω γιατι πηγαιναμε. Δεν περιμενα να βρω και κατι το φοβερο σε ενα τοσο μικρο μαγαζακι και εξαλλου δεν ειχα σκοπο να αγορασω και τιποτα.
Η συνεχεια ομως μας διεψευσε. Το μαγαζι ηταν γεματο με ρουχα μηχανης με top μαρκες: Alpinestars, Gaerne, Berik, Arlen Ness, Spidi, Dainese, Bering, Revit...

Το ματι μου επεσε μια ακρως εντυπωσιακη κορντουρα της RST και μονολογησα: "Εχω τα παντα εκτος απο μια καλη κορντουρα. Να! Κατι τετοιο θα ηθελα ρε γμτ μου!"

Ενω το ελεγα αυτο προσεξα οτι το μπουφαν ηταν στο νουμερο μου. Το δοκιμασα. Κουτι. Ρε λες;;
Ναι αλλα σιγα μην εβρισκα και παντελονι εδω στο νουμερο μου. Δεν προλαβα να το πω αυτο και διπλα ηταν το κατω μερος της στολης -και παλι στο σωστο νουμερο! Το βαζω. Τελειο! Ααααα, δεν γινεται αυτο!
Το σετ εδειχνε πολυ ακριβο (το πιο φτηνο Revit μπουφαν που ειχα βρει στην Ελλαδα ειχε 250 ευρω οποτε ηξερα τι να περιμενω) αλλα επρεπε να ρωτησω ποσο τα ειχε.
- Ποσο κανουν αυτα φιλε;
- 1100 Zloty (270 ευρω) και τα δυ....

Δεν προλαβε να ολοκληρωσει την προταση και ειχα τηλεμεταφερθει στην κοντινοτερη τραπεζα και εβγαζα χρηματα! ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!
Σε χρονο dt ημουν κατοχος ενος ωραιοτατου σετ απο καινουργιες κορντουρες και σε απιστευτη τιμη (του ειχα κανει παζαρι και τα ειχε αφησει και τα δυο 250 ευρω!)

Στο σπιτι μας περιμεναν για ενα πλουσιοπαροχο παραδοσιακο γευμα με ωραιες Πολωνικες λιχουδιες οπως Pierogi (το αγαπημενο μου) και τοματοσουπα (το αγαπημενο της Alicja). Η υπολοιπη μερα περασε αραζοντας στο σπιτι με καφεδακι, χαλαρωση και μια πρωτη ματια στις φωτογραφιες που ειχαμε ηδη βγαλει.
Το βραδακι ειπαμε να κανουμε μια βολτα για ενα ποτακι στα περιξ αλλα μη βρισκοντας κατι αξιολογο κοντα γυρισαμε πισω και πεσαμε για υπνο. Με αυτα που με περιμεναν την επομενη μερα θα χρειαζομουν να διαφυλλαξω οτι δυναμεις ειχα και δεν ειχα!

Reply With Quote