View Single Post
  #1  
Παλιό 23-02-2011, 23:28
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs
Μηνύματα: 3,874
Προεπιλογή Κλοπή κινητού

Σήμερα λίγο πριν πάω σινεμά διαπίστωσα ότι έχασα ή μου έκλεψαν το κινητό, Samsung I9000. Έπαιρνα τηλέφωνο μήπως και το σηκώσουν αλλά μία με αγνοούσαν και την άλλη μου το έκλειναν, υπάρχει περίπτωση με το imei να μπορώ να το μπλοκάρω από μακριά?
Μετά από εκεί θα πήγαινα στην Αίγλη για τον καφέ, αλλά αν και πέρασα ακριβώς από έξω δεν είχα καμία όρεξη να μπω μέσα . Νίκο συγγνώμη που δεν μπόρεσα να φέρω τις φωτογραφίες, (την προηγούμενη Τετάρτη ήμουνα άρρωστος)

Μου την έχει δώσει γιατί έχω βρει τουλάχιστον 4 κινητά , τσάντες, πορτοφόλια και άλλα πράγματα χωρίς να έχω κρατήσει ΠΟΤΕ κανένα και κάνω όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να βρω τον κάτοχο, μια φορά για ένα πορτοφόλι μόνο που δεν με έβρισε ο καλός κύριος που το έχασε.
Reply With Quote