View Single Post
Παλιό 24-02-2011, 13:59
gepol Ο/Η gepol βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: Honda ST 1300 Pan European
Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΔΙΑ -ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Αγαπητε????

Οπως εχω πει παμπολλες φορες άλλο ειναι να ζητας μειωση διοδιων και άλλο καταργηση τους με τα κινηματα του ''δεν πληρωνω''!!!
Η μειωση του αντιτιμου ειναι θεμιτη, λογικη και απαραιτητη και ΑΥΤΟ επρεπε να ζητανε τα κινηματα αυτα και οχι την καταργηση τους.
Αν ζηταγανε αυτο τοτε κι εγω θα ημουν διπλα τους!!!!
Εμ τι να πώ, μισητέ? Φιλοφρόνηση είναι....

Είναι γνωστό ότι ο Ελληνας είναι υπερβολικός στις αντιδράσεις του και αυτό φαίνεται απο την επέκταση του κινήματος στα ΜΜΜ το οποίον θεωρώ απαράδεκτο.

Θα διαφωνήσω όμως με το θέμα να ζητήσουν μείωση σε κάποιες περιπτώσεις όπως πχ Κορίνθου-Πατρών όπου δεν τίθεται θέμα πληρωμής, διότι δεν είναι καν αυτοκινητόδρομος - ας μην τον χαρακτηρίσω, και τα τόσα χρόνια που πληρώναμε σαν μ@λάκες, αφενός δεν έπρεπε, και αφετέρου το αντίτιμο ήταν μικρό. Μην νομίζεις όμως ότι δεν υπήρχαν αντιδράσεις, υπήρχαν αλλά απλά πολύ ήπιες.

Επι πλέον, μπήκαν πάρα πολλά επιπλέον διόδια χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Ολο αυτό έχει κάνει δυσβάσταχτη την αυτοκινητομετακίνηση και ειδικά σε επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τους εν λόγω αυτοκινητόδρομους επαγγελματικά.

Καταλήγοντας όχι μόνο δεν θεωρώ όσους δεν πληρώνουν λαμόγια, αλλά τους βγάζω και το καπέλο, διότι λειτουργούν για το δικό μου καλό.

Οι αλλαγές Γιώργο που πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα, είναι άλλες και όχι χαράτσια οπου δει...
Reply With Quote