View Single Post
Παλιό 24-02-2011, 20:57
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΔΙΑ -ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν θα μ'αφ'ησεις να αγιάσω τελικά παρ'όλο που έιπα οτι το σταματάω εδώ.

Επειδή τα έχουμε συζητήσει και κατ' ιδίαν, ξέρεις πολύ καλά ότι συμφωνώ με την τελευταία σου παράγραφο. Ομως, η στάση αυτή είναι προκλητική απο πλευράς κυβέρνησης, όπως άλλωστε και πολλά άλλα απο όσα κάνει, χωρίς τελικά να πληρώνει κανείς υπαίτιος για την όλη κατάσταση, έστω και για το θεαθείναι, χωρίς ένδειξη ανάπτυξης χωρίς...χωρίς....

Προκλητικές συμπεριφορές λοιπόν σημαίνουν εκρηκτικές αντιδράσεις....
Ναι τα εχουμε ξανασυζητησει κατ΄ιδιαν κι σου εχω πει την αποψη μου περι αναπτυξης!!
αναπτυξη φιλε γιωργο δεν μπορει να υπαρξει αν δεν μπουν λεφτα στα ταμεια του κρατους απο τα οποια θα χρηματοδοτηθει αυτη η αναπτυξη!! Κι αυτην την στιγμη εχουμε μερικη σταση πληρωμων....πως μπορει να υπαρξει αναπτυξη?
Σημ. Μιλα ρε ΤΕΟ71!!!!!!!!

Οσο για το δεν παει κανεις φυλακη, σου εχω πει, οπως και σε ολους τους άλλους οτι, για να μπει καποιος φυλακη επειδη χρεωσε το κρατος με Χ εκατομμυρια παραπανω για την αγορα ενος υποβρυχιου π.χ. πρέπει να αποδειχθεί με χαρτια και με παραστατικα!! Το οτι βρεθηκε ο GeorgeP με Χ εκατομυρια στον λογαριασμο του και 13 σπιτια μεσα σε 10 χρονια δεν λεει τιποτε απο μονο του, ειναι ενδειξη ναι οχι ομως και αποδειξη. Ο υπαλληλος της πολεοδομιας στην Θεσσαλονικη με τα 27,000,000ε στον λογαριασμο του για εμας ειναι σιγουρο οτι τα βρηκε απο λαδωματα....οχι ομως και για την δικαιοσυνη. Κι ετσι πρέπει να ειναι αν θελεις την γνωμη μου! Το οτι διαφοροι επιθεωρητες της Εφοριας σβηνανε προστιμα με το αζημοιωτο ειναι ενδειξη οτι γινοντουσαν λαδωματα αλλα οχι και αποδειξη!!! Για να τεκμηριωθει η αποδειξη χρειαζονται πολλα περαν του ανοιγματος του λογαριασμου τραπεζης!!
Μην ξεχνας και τον επαισχυντο νομο περι παραγραφης......αλλα τι να κανουμε ζουμε σε ενα κρατος με νομους και οχι σε ενα κρατος ανομο, και οι νομοι καλοι ¨η κακοι, αδικοι ¨η δικαιοι πρέπει να τηρουνται...ακομα και για τους πολιτικους!
Παρ΄όλα αυτά ομως σου λεω να περιμενεις, η ερευνα για διαφορους πολιτικους και μη υπαρχει και συνεχιζεται μεχρι να βρεθουν τα επαρκη αποδεικτικα στοιχεια!!!
Τον Μαρτιο θα ακουσεις πολλα και θα εκπλαγεις!!!!

Εκρηκτικες αντιδρασεις, με συγχωρεις δηλαδη αν δεν συμφωνω με την οικονομικα επαγγελματικη σου συμπεριφορα πρέπει να σε σπασω στο ξυλο? ημαρτον δηλαδη!! Δεν υπαρχουν αλλοι τροποι να βρω το δικιο μου?

Σημ. Με εμενα δυσκολα αγιαζει κανεις!!!!!
Reply With Quote