View Single Post
Παλιό 25-02-2011, 15:39
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Από τα επεισόδεια στο Σύνταγμα ...εμφύλιος πόλεμος...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Το εχουμε ξαναπει Γιαννη, σε ενα καυγα μεσα στο πληθος δεν την πληρωνει μονον ο φταιχτης αλλα και μερικοι παρευρισκομενοι!! Ειναι φυσικη εξελιξη του καυγα!!
Κι εσυ, εγω ο διπλανος μας πως ξερουμε οτι ο ιπταμενος πολιτης δεν ηταν ενας απο τους ταραξιες??? Εχουμε στοιχεια γιαυτο ¨η κρινουμε μονον απο μαι φωτογραφια?

Και να ήταν από τους ταραξίες, τι ακριβώς αλλάζει;! Κι εγώ την επόμενη φορά που δω κάποιον να κάνει κάτι που δε μου αρέσει να πάω απάνω του με τη μηχανή; Τι είναι αυτά που λές;

Αν ο αστυνομικος που τραυματιζεται την ωρα του ''καθηκοντος'' ηταν αδερφος μας θα λεγαμε τα ιδια πραγματα? ¨η θα λεγαμε ''θανατος σοτυς αναρχικους κουκουλοφορους?''
Ανοιγμενα κεφαλια και σπασμενες πλατες? μαλιστα!!!
Αγαπητε Γιαννη, με θητεια στις πορειες και σε επεισοδια απο το 1983 μεχρι το 1990 ποτε δεν μου εσπασαν το κεφαλι και ποτε δεν μου εσπασαν την πλατη!! Ουτε σε εμενα ουτε σε κανεναν απο την ομαδα μου!! ξερεις γιατι? διοτι οποιο τσογλανι μας πλησιαζε με μολοτοφ ετοιμος να την ριξει προς τους αστυνομικους και μετα να εξαφανιστει ενοχοποιωντας εμας τους 50 (η ομαδα μου), διοτι ετσι κανουν αυτα τα ρεμαλια, πρωτα τον πλακωναμε στις σφαλιαρες εμεις και μετα αν ειχε κουραγιο πηγαινε πιο κατω να κανει την βρωμοδουλεια του!!! Συνηθως δεν ειχε άλλα κουραγια!!!!
Θυμαμαι εναν που περνωντας η πορεια εξω απο τον ευαγγελισμο πηγε να κανει το θεαρεστο εργο του, ενω ολοι εμεις διαδηλωναμε ειρηνικα για το Πολυτεχνειο, αλλα βρεθηκε ...........στα σκαλια του ευαγγελισμου.......
Οταν τον σαβουρδιαζαμε ο αλητης φωναζε ''εγω μαζι σας ειμαι, εναντια στην εξουσια και στο κατεστημενο.........''.
Αν σε 20 χρόνια η κόρη σου συμμετάσχει σε κάποια διαδήλωση και κάποιος αστυνομικός πέσει πάνω της με τη μηχανή ή της ανοίξει το κεφάλι με το γκλομπ κι ας είναι άσχετη με τις φασαρίες, τι θα γράψεις;
Reply With Quote