Θέμα: DNA Eλληνων
View Single Post
Παλιό 25-02-2011, 21:05
BOXER Ο/Η BOXER βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μοσχατο
Μoto: R1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: DNA Eλληνων

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από SenseiG Εμφάνιση μηνυμάτων

ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2005

Δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους, παρά τα ….. 400 χρόνια σκλαβιάς.
Evτυπωσιακό! ,...................

To DNA (γενετική σύσταση) των To DNA των Ελλήνων, όπως έδειξε πρόσφατη διεθνής πανεπιστημιακή έρευνα, δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους, -όπως ισχυρίζονται ορισμένοι- ούτε από τους Τούρκους παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς! Ουσιαστικά έτσι έχουμε τη σύγχρονη επιστημονική απάντηση στις θεωρίες του Φαλμεράγερ................
Μεταδώσαμε το γενετικό μας κώδικα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Κι έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι οι Τούρκοι είχαν καταλάβει την Ελλάδα για 400 χρόνια και όλοι θα περίμεναν πως θα υπήρχε κάποια σχέση στο DNA των δύο λαών. Κι, όμως, δεν έχει επηρεασθεί ούτε στο ελάχιστο.«Με 400 χρόνια σκλαβιάς περιμέναμε πως θα υπήρχε κάποια μογγολική υπογραφή.
«Σε μεγάλο ποσοστό, οι Έλληνες μεταδώσαμε το DNA και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Αυτο το ακουω χρονια τωρα για τα 400 χρονια κτλ κτλ....!
Ολα αυτα τα τυπακια ομως που το λενε αυτο, δεν μου ειχαν ουτε μου εχουν δωσει απαντηση στο εξης απλο και αντιστοιχο ερωτημα (παιδιαστικη ερωτηση θα μου πειτε, αλλα απαντηση....... γιοκ):

1.100 Βυζαντινης αυτοκρατοριας, εμεις δεν τους... "επηρεασαμε" καθολου;
Μονο αυτοι σε 400 χρονια μας "αλλοιωσαν";

Τυπακια τυπου Φαλμεραγερ- Κισσιγκερ- Ροτσα'ι'λντ κτλ κτλ, οσο και αν προσπαθουν συνεχως να δημιουργησουν ή να σκαρφιστουν οτιδηποτε ανθελληνικο, δεν θα πετυχουν ποτε αυτο θελουν!!!
Reply With Quote