View Single Post
Παλιό 26-02-2011, 12:30
revera Ο/Η revera βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Patra
Προεπιλογή Απάντηση: ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ.... Η σκηνή αυτή κάνει τον γύρο του κόσμου

Φιλε nek21 πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι η κοινωνια ειναι ετοιμη να σκασει. Φυσικα και δεν ειμαι υπερ του μπαχαλου και της λογικης "κανω οτι μου γουσταρει" αλλα το μισος μεγαλωνει και θα γιγαντωθει επικινδυνα. Ποιον συμφερει αυτο? Κατα την γνωμη μου μονο τις ακραιες φωνες που τους δινει χωρο υπαρξης και δρασης. Την συγκεκριμενη περιοδο πραγμα πολυ επικινδυνο.

Αν επρεπε να το δωσω μονο το βιντεο και τις φωτο τι θα αλλαζε? Θελεις να κρυψω την βρωμα κατω απο το χαλϊ ? Τωρα αν θα επρεπε να κατεβει το post μου, δεν νομιζω οτι βλεποντας τα βιντεο θιγω κανεναν ουτε επιβαλω να πιστεψουν αυτα που ειναι γραμμενα αλλωστε δεν συμφωνω και εγω στο μπαχαλο. Απλα εδειξα τα βιντεο γιατι δεν ειχε δει κανεις το σκηνικο.

Φιλε Teoss απο οτι εχω καταλαβει βλεπουμε τα πραγματα απο διαφορετικες γωνιες. Εγω δεν δεχομαι να ακουμπαει κανενας ανθρωπο σε καροτσακι ( ισως γιατι ο αδελφος μου ηταν 32 χρονια πανω σε αυτο ) εσυ το βλεπεις διαφορετικα, δικαιωμα σου. Οσο για το " αναπηρος" που γραφεις, μαλλον δεν γνωρισεις καλα.

Ευχαριστω
Χρηστος
Reply With Quote