27-02-2011, 22:44
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS
R 51/3
CB250RS
|
|
Απάντηση: Από τα επεισόδεια στο Σύνταγμα ...εμφύλιος πόλεμος...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Επειδή το κάναμε άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε, κι επειδή δεν έχω καμιά διάθεση να απαντώ συνέχεια σε ανθρώπους που με προσβάλλουν, θα πω για τελευταία φορά κι αν θες άκουσέ το!
Αν διαβάσεις όλα μου τα ποστ που έχουν σχέση με την αστυνομία θα διαπιστώσεις ότι τα έχω μόνο με τα ΜΑΤ και τους ασφαλίτες και τον τρόπο που δρουν και χρησιμοποιούν την εξουσία που τους ΕΧΟΥΜΕ όλοι οι πολίτες δώσει.
Τον καθημερινό εποχούμενο πεζό ή μηχανοκίνητο αστυνομικό και τροχαίο τους σέβομαι και αν θες το πιστεύεις, συμπάσχω για τις δυσκολίες που έχουν στην άσκηση των καθηκόντων τους, κι όταν εξαρτάται κι από μένα προσπαθώ να τους διευκολύνω.
Τους γιατρούς που παίρνουν φακελάκι κι όσους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εκμεταλλεύονται τη "δύναμη" που τους δίνει η θέση που έχουν, είμαι ο πρώτος που τους βρίζω και τους απαξιώνω! Δεν έχω σε καμία εκτίμηση "καβαλημένους" κλέφτες σε όποια επαγγελματική ομάδα κι αν ανήκουν.
Συνεννοηθήκαμε τώρα TEOSS;
Οταν θες να σχολιάσεις κάτι και να προσβάλλεις, τότε φρόντιζε να διαβάζεις σωστά αυτά που βλέπεις, και πριν πιάσεις το πληκτρολόγιο να σκέφτεσαι και δεύτερη φορά αυτά που θα γράψεις.
|
Κατ΄ αρχάς δεν σε προσβάλω πουθενά .Ακολουθώ και γενικεύω την σκέψη σου σε άλλες κοινωνικές ομάδες για να σου δείξω το λάθος του μίσους και της ειρωνειας που βγάζεις στο γραπτό σου . Η ανακοίνωση των συνδικαλιστών αφορούσε μόνο στα ΜΑΤ και την ασφάλεια ? Είναι δυνατόν να λέμε καλός ο φαντάρος πεζικάριος αλλά να βρίζουμε και να απαιτούμε κατάργηση των τεθωρακισμένων, των ειδικών δυνάμεων ΄η του μηχανικού ? Όλα τα τμήματα επιτελούν βασικό ρόλο στην αστυνόμευση , μπορείς να αναφέρεις ένα παράδειγμα χώρας χωρίς αστυνομικό τμήμα ασφαλείας ? χωρίς ειδικές μονάδες (ΜΑΤ,ΕΚΑΜ κ.α.) ? Εφόσον ξεχωρίζεις κακούς επαγγελματίες γιατρούς γιατί τσουβαλιάζεις σύσσωμες υπηρεσίες και δεν μιλάς απλά για λάθος κίνηση – ενέργεια αστυνομικού , είτε αυτός υπηρετεί στην ασφάλεια ,είτε στα ΜΑΤ ,είτε στην τροχαία , είτε στο τμήμα , το τελευταίο το γράφω γιατί με την λογική που αναπτύσσεις , μετά την δολοφονία Γρηγοροπουλου θα έπρεπε να καταργηθούν τα αστυνομικά τμήματα ! …?
Απαντήσεις και προτάσεις όμως δεν βλέπω να κάνεις για να στηρίξεις αυτά που γράφεις ,δηλαδή καταργούμε ασφάλεια και ΜΑΤ …μετά τι γίνεται ? ο τροχονόμος από την διασταύρωση θα σταματά τους π.χ. χούλιγκαν ? Ο ένστολος θα μπαίνει στα κυκλώματα π.χ. αρχαιοκαπηλίας ? Θα λέει : <<για σας ήλθα , τι χαμπάρια …πουλάμε κάνα κούρο ?>>.
Να καταργήσουμε και τους συνδικαλιστές ?
Γι όλα αυτά είπα ότι λυπάμαι , γιατί εάν αυτά τα γράφει και πρεσβεύει ένας τόσο μορφωμένος και αξιόλογος επαγγελματίας σαν εσένα ..τότε η ελπίδα για μια καλύτερη Ελλάδα τείνει να σβήσει . Εδώ τα βρήκαν με τις κρατικές υπηρεσίες οι Ρώσοι και οι Αιγύπτιοι με αυταρχικά καθεστώτα δεκαετιών και στην δημοκρατική Ελλάδα να υπάρχει τόσο μίσος και αντιπαλότητα ? Γι εμένα είναι θλιβερό …
|