27-02-2011, 22:30
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
|
|
Απάντηση: Από τα επεισόδεια στο Σύνταγμα ...εμφύλιος πόλεμος...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Ειδες πουθενα ΚΡΙΣΗ μου για την συμπεριφορα/πραξεις αστυνομικων ¨η διαδηλωτων???? Οοοοοοχι!!!
Ειδες ομως κριση μου στα γραφομενα των αλλων συμφουρμιτων που εκριναν τις πραξεις και την συμπεριφορα μονον των αστυνομικων αδιαφορωντας για τις πραξεις των εμβολισμενων, προσπαθωντας φυσικα να καταδειξω οτι οταν δεν ειμαστε εκει δεν κρινουμε απο βιντεο 1,18'...αυτο ναι!!!
Απαντηση και αποδειξη της κρισης μου στα γραφομενα των συμφουρμιτων το μηνυμα του ΤΕΟΣΣ οπου ο εμβολισμενος πετουσε πετρες!!!!!
Μου λες να μην τρελαινομαι......πως να μην τρελαινομαι οταν βαζω τον εαυτον μου στην θεση των ανθρωπων που ζουν και δουλευουν σε επριοχες που πληττονται απο τους αναρχοαυτονομους? Πως να μην τρελαινομαι οταν εχουμε φιλους και συμφουρμιτες οπου εχουν μαγαζια σε αυτες τις περιοχες και κινδυνευουν να τα κλεισουν εξαιτιας αυτων των αναρχοαυτονομων!! Αυτοι οι φιλοι και συμφουρμιτες Κωστα εχουν παιδια και υπαλληλους, που αν κλεισουν τα μαγαζια τους τα παιδια τους θα εχουν προβλημα και οι εργαζομενοι τους θα μεινουν ανεργοι!!
Λες και λες αλαλ δεν μου κανεις ενα σχολιο για το Πλαισιο που ανεφερα παραπανω!! ΚΑΝΕΝΑ!!! Τα επικροτεις τετοια γεγονοτα? Καλα γινονται? Να μην εμβολισει κανεναν απο δαυτους η αστυνομια αν τον δει να βγαινει απο το Πλαισιο με την μολοτωφ στο χερι?
Οχι κλακετες φιλε Κωστα αλαλ τσαμικο θα χορευα στον ταφο του!
|
στο εχω πει και απο κοντα,αλλα στο ξαναλεω και γραπτα........φυσικα ειμαι αντιθετος στις μολοτωφ και στην βια απο καποιους αλητες,αλλα ειμαι και αντιθετος σε καποιες λαθος κινησεις της αστυνομιας......
νομιζω οτι στην ζωη,υπαρχει ασπρο και μαυρο........
οσο για το βιντεακι,πριν γινει ο εμβολισμος,δεν φαινεται κανενας αλητης να βγαινει με μολοτωφ απο το πλαισιο...
|