View Single Post
Παλιό 28-02-2011, 01:20
BOXER Ο/Η BOXER βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μοσχατο
Μoto: R1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Πρόβλημα ναρκοληψίας μετά το εμβόλιο για την Η1Ν1

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Παρακαλώ προσέχετε λίγο τι γράφετε, σας διαβάζουν κάποιες χιλιάδες άτομα, με ποιά ιδιοτητα δίνεται ιατρικές συμβουλές ;

Εντωμεταξύ κοντεύουν τους 140 οι νεκροί, οι οποίοι έχουν ονοματεπώνυμο, όποιος θέλει να κάνει τον μάγκα με την ζωή του ίσως μπορεί αν και θα μπορούσε έτσι να κολλήσει τους γύρω του, τα παιδιά του ας πούμε.
Αλλά μην πέρνεται στο λαιμό σας και άλλους, μου θυμίζετε ένα post που είχα διαβάσει πριν από χρόνια για το πόσο κακό & επικίνδυνο είναι το κράνος γιατί μπορεί λέει με το βάρος του σε ένα ατύχημα να προκαλέσει κάταγμα στον αυχένα.

Οκ, η περσινή υστερία ήταν ΚΑΙ για να οικονομήσουν οι εταιρείες, αλλά το γεγονός παραμένει, ο ιός είναι πολύ επιθετικός και κάθε μέρα σκοτώνει κόσμο και υγείεις ανθρώπους.

Για αυτό προσέξτε τι γράφετε ....
Eγω το ολο θεμα της γριπης το θεωρω μεγαλη απατη!!! Και δεν εννοω την γριπη σαν γριπη, αλλα τον τρομο που προσπαθουν να σπειρουν στον κοσμο, μονο και μονο για το δικο τους συμφερον!
Η γριπη σκοτωνει ανθρωπους εδω και χιλιαδες χρονια, αλλα αυτη η τρομοκρατια που προωθηται στις μερες μας ειναι ανεφ προηγουμενου.
Του εχουν αλλαξει τοσα ονοματα,
γριπη των χοιρων...
γριπη των πτηνων...
γριπη Η1... και εγω δεν ξερω τι, και καθε φορα, "πιο δυνατος ο ιος, πιο ανθεκτικος ο ιος, πιο επικινδυνος ο ιος, πιο... πιο... πιο...!!!
Φτανει πια αυτη η τρομοκρατια για κατι που λαμβανει χωρα απο τα πρωτα βηματα της ανθρωποτητας!
2000-3000 ατομα σκοτωνονται μονο στην χωρα μας απο τροχαια καθε χρονο. Ανα τον κοσμο;
Τωρα ανακαλυψαμε την γριπη... με οποιο ονομα τελος παντων;
Ειμαι υπερ της προληψης της με τον εμβολιασμο, ναι!
Μα ειμαι υπερ του παλιου εμβολιου και οχι αυτης της νεας, ενισχυμενης "χημικης αηδιας" (κατα την ταπεινη μου γνωμη) που θελουν να μας πουλησουν εναντι διπλασιας και τριπλασιας τιμης.
Αυτης της αηδιας που καλα καλα δεν γνωριζουν οι ιδιοι τις παρενεργειες ή αν τις γνωριζουν δεν μας τις λενε.
Αν δεν γνωριζουν τις παρενεργειες γιατι το πωλουν;
Αν τις γνωριζουν και δεν μας τις λενε, τι θελουν να κρυψουν;

Ο καθε ενας ειναι ελευθερος να αποφασισει τι ειναι καλυτερο για αυτον και τι οχι.
Εγω την δικια μου, προσωπικη αποψη σας την εγραψα.
Φιλικα παντα.
Reply With Quote