View Single Post
Παλιό 01-03-2011, 03:35
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR
Προεπιλογή Απάντηση: Από τα επεισόδεια στο Σύνταγμα ...εμφύλιος πόλεμος...

Μεγάλο το θέμα.

Το πράγμα πιστεύω στραβώνει, απ' τη στιγμή που ο αστυνομικός, από όργανο επιβολής της τάξεως, γίνεται όργανο της εκάστοτε κυβέρνησης. Και τα περιθώρια που έχει να παρεκλίνει απ' τις όποιες διαταγές, είναι μάλλον ελάχιστα. Ξέρω τι μας έρχεται στο μυαλό, "ας πάει σπίτι του". Μια κουβέντα είναι ...

Το Δεκέμβρη του '08, που η χώρα καιγόταν από "διαμαρτυρόμενους" για το θάνατο του νεαρού παλληκαριού, και κάηκαν περιουσίες, ποιός έδινε διαταγές στην αστυνομία για παθητική στάση σε αυτά τα άτομα;
Ποιός δίνει διαταγές, και οι κουκουλοφόροι κυκλοφορούν ανάμεσα στα ΜΑΤ, και δεν τους τσουβαλιάζουν, παρά τους αφήνουν να καίνε περιουσίες, και να υποθάλπτουν διαδηλώσεις;
Που είναι η αστυνομία να τους μπουζουριάσει, όταν κατεβάζουν βιτρίνες;
Κι αν τους πιάσουνε, πόσο θα κρατηθούνε; Μήπως δεν αξίζει τον κόπο, οπότε σιγά μην ασχοληθούνε;

Ο νόμος στη κάθε περίπτωση, είναι ξεκάθαρος. Γιατί δεν εφαρμόζεται; Ποιός βολεύεται από την αναρχία; Ποιός χαϊδεύει αυτά τα "στοιχεία" και δεν τους εξαφανίζει; Γιατί δεν αφήνουν την αστυνομία να επιτελέσει το έργο της;

Ερωτήσεις που περνάνε απ' το φτωχό μου μυαλό. Απαντήσεις ξεκάθαρες ακόμα, δεν έχω, κι ούτε ξέρω αν θα έχω ποτέ ...
Reply With Quote