View Single Post
Παλιό 02-03-2011, 00:59
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Το πετυχημενο πειραμα του ΔΝΤ Για τους μεγιστανες Το λαο ποιος τον γ...ι

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Να αποδεσμεύσει την Τουρκία από τη θηλιά του ΔΝΤ αποφάσισε η κυβέρνηση Ερντογάν, διακόπτοντας τις συνομιλίες για πιθανή χορήγηση δανείου με ταυτόχρονη συμφωνία εποπτείας του «ευαγούς ιδρύματος» στα δημοσιονομικά της χώρας.

………………………………………………………..2001, αλλά ο Ερντογάν αναθέρμανε την οικονομία χωρίς να καταφύγει στις σκληρές μεθόδους του.

................................ | v4.ethnos.gr

Μα εδώ δεν έχουμε απλά σκληρές μεθόδους, που θα άντεχα αν ήταν για το καλό της χώρας. Εδώ έχουμε σκληρές – αναποτελεσματικές μεθόδους. Συνέχεια και πιο βαθιά στα #####. Οι τόκοι μόνοι τους είναι δυσβάστακτοι. Πόσο μάλλον και το κεφάλαιο. Κάποιοι βγήκαν και είπαν ‘αν τα δάνεια ήταν σωστά’, δηλαδή οι υπογεγραμμένες συμβάσεις. Επίσης αν υπογράφηκαν από εξαγορασμένους – δωροδοκηθέντες – διεφθαρμένους λειτουργούς, υπουργούς – πρωθυπουργούς κλπ τσόλια. Τότε η χώρα έχει δικαίωμα να μην πληρώσει. Κάτι μου θυμίζει από διόδια στους αυτοκινητόδρομους. Και μου ζητάνε να πληρώνω ακόμη. Να βγάλουνε τις συμβάσεις στην φόρα. Όπως και το μνημόνιο. Για να τα δει ο κόσμος. Και αν έχουν δίκιο, θα πληρώσω. Μέχρι τότε θα ακούω τα σειρηνάκια τους, εγώ ο 'τζαμπατζής'.

Επίσης φαντάζεστε να είχε βγει σκάνδαλο με στρατιωτικούς ή υπουργούς στην Τουρκία με μίζες? Ισλάμ κόψει χέρι. Και όχι μόνο… Εδώ πάνε σπίτι τους. και σε τι σπίτια οι αλήτες. Και μετά βλέπουν τηλεόραση και γελάνε με εμάς, τον λαό, που σκοτωνόμαστε, πεινάμε, δεν έχουμε εργασίες και ξαναγελάνε τα ρεμάλια.

Reply With Quote