02-03-2011, 09:52
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Χτύπησαν 4 αστυνομικούς με καλάσνικοφ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από crazy artist
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! Επιτέλους κι ένας ο οποίος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους...
...και να προσθέσω ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε δεν είναι όπλο μάχης "πόλεων" (όπως αυτά που φέρουν τα όργανα της τάξης). Είναι αμιγώς πολεμικό όπλο που χρησιμοποιείται σε κανονικές στρατιωτικές επιχειρήσεις!!! ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ!!! Κι από τη στιγμή που δόθηκε εντολή καταδίωξης σε ενόπλους, αυτά τα παιδιά ή έπρεπε να τους αφήσουν να ξεφύγουν ή να πράξουν το καθήκον τους πάιρνοντας το ρίσκο. Τιμή λοιπόν στα παιδιά που έπραξαν το καθήκον τους για όλους εμάς και κρεμάλα για τα καθάρματα, τα οποία θα πιαστούν πολύ σύντομα...
(ζητώ συγνώμη για το απότομο ύφος αλλά κι εγώ έχω θρηνήσει πολλούς αδερφικούς φίλους, από άλλη υπηρεσία, βέβαια κι έχω βαρεθεί να ακούω - όποτε πέφτει μαχητικό αεροσκάφος - ότι φταίει η εκπαίδευση)
|
Γιαυτο λεω οτι αυτα τα ''παιδια'' ειναι πιο ωριμοι απο ολους εμας που καθομαστε και τους κρινουμε αλλα και κατακρινουμε αρκετες φορες απο τον καναπε μας!!!!!!
Ηθελα να ηξερα ποσοι απο εμας, που κρινουμε και κατακρινουμε, εχουν τετοια κοτσια!! Οταν με το πρωτο μπαμ απο δακρυγονο ¨η μολοτωφ τρεχουμε να εξαφανιστουμε καταφευγοντας στον....καναπε για να δουμε τι απεγινε απο την τηλεοραση!!!!!!
Σκεψου να ακουγοταν μπαμ απο καλασνικοφ....δεν θα σταματαγαμε πουθενα...ολο θα τρεχαμε χεσμενοι απο τον φοβο μας!!!
Αλλα αυτοι ειμαστε εμεις.... ΟΧΙ αυτοι!!!
Υ.Γ.1: και να σκεφτεις οτι δεν εχω καμια σχεση με τη αστυνομια (επαγγελματικα) απλα....... σκεφτομαι σαν ενηλικας απλος ανθρωπος και οχι σαν δημοσιογραφος ¨η συνδικαλιστης που ψαχνει να βρει παντου κενα για να εχει κατι να πει!
Υ.Γ.2: παιζει ρολο βεβαια, στον τροπο σκεψης μου, και η αμεριστη συμπαθεια μου σε ολα τα Σωματα που σκοπο εχουν την ασφαλεια μου ειτε αυτα λεγονται Αστυνομια(εχω πολλακις κατακριθει εμμεσως πλην σαφως γιαυτο), Πυροσβεστικη, αεροπορια, ναυτικο, στρατος και δεν ξερω κιε γω τι άλλο!!!
Last edited by GeorgeP; 02-03-2011 at 10:00.
|