View Single Post
Παλιό 02-03-2011, 10:42
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Το πετυχημενο πειραμα του ΔΝΤ Για τους μεγιστανες Το λαο ποιος τον γ...ι

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

1. Εάν λοιπόν ο πατέρας, ξενο###### ή κλέβει ή σκοτώνει, τι σεβασμό θα έχει από την οικογένεια?.

Μεχρι να αποδειχθουν τα παραπανω, αν αποδειχθουν, τον απολυτο σεβασμο θα εχει!!!!
Αλλο να λες οτι ξενοπηδαει κι αλλο να το αποδεικνυεις!! Αλλο να ξερεις οτι κλεβει κι αλλο να το αποδεικνυεις!!!
Εξάλλου πολλες οικογενειες υπομενουν μια τετοια αποδεδειγμενη κατασταση που περιγραφεις απλα και μονον διοτι δεν υπαρχει τιποτε καλυτερο στον οριζοντα!!
Ολοι ξερουμε και ολοι λεμε για τους ταδε πολιτικους...αν μπορουσαμε να τα αποδειξουμε κι ολας τοτε ναι θα ημουν μαζι σας!!!
Δεν εθελοτυφλω, ξερω κι εγω κι εχω πειστει, αλλα ακομα δεν εχω στοιχεια για να τους δερνω στον δρομο!!!!!

Απόσπασμα:
2. Εμένα αυτά, πού με βολεύουν?.

Δεν αναφερομουν προσωπικα σε εσενα!!!!!!
Αφορμη ηταν το δικο σου ποστ για να πω την αποψη μου γενικως!!!!
Για κανεναν δεν αναφερομαι προσωπικα, αφορμες παιρνω απο τα γραφομενα τους για να πω την αποψη μου, αυτο και μονον!!!

Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
3. Πολιτικός να μην είναι. Ή αν είναι, να είναι Έλληνας πρώτα από όλα. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

Λυπαμαι, και αυτο απευθυνεται σε εσενα προσωπικα, βγαζεις ρατσισμο προς τους Ελληνες τις διασπορας οι οποιοι κρατουν ψηλα την σημαια της Ελλαδας οπου κι αν βρισκονται. Δεν θελω να πω τιποτε άλλο πανω σε αυτο!!!

Απόσπασμα:
4. Για αυτό σου λέω δεν ακούς. Δεν θέλω να μου δώσουν ένα σακί με λεφτά. Το βγάζω μόνος μου, επιχειρηματίας είμαι. Γεννάει το μυαλό μου. Και τώρα, που οι δουλειές μου είναι στον πάτο, έχω τρόπο και ζω μια χαρά πάλι. Δεν θέλω ΑΥΤΟΙ να κλέβουν το σακί και να μην τους πειράζει κανείς. Ατιμώρητοι – άσυλοι - ανεύθυνοι.

Εσυ μπορει οχι, αλλα 1,000,000 ΔΥ και συνδικαλιστες ΝΑΙ!!!!!!
8,000,000 ελληνες (κι εγω μεσα) που αμοιβονταν με μαυρα, που δεν επαιρναν αποδειξεις, που δεν εκοβαν αποδειξεις.....ΝΑΙ!!!!
Αλλο 1,000,000 επιχειρηματιες (εσυ ΟΧΙ) με εικονικα τιμολογια και διπλα βιβλια.......ΝΑΙ.
Αλλες 500,000 γιατροι, δικηγοροι κ.α.....ΝΑΙ!!!
Φταιει το κρατος? ΝΑΙ, φταιει ΚΑΙ το κρατος και οχι ΜΟΝΟΝ το κρατος!

Απόσπασμα:
5. Εάν οι φίλοι σου δεν έκλεβαν τόσα χρόνια και δεν τα έτρωγαν μεταξύ τους, κανένα τσόλι Γιωργάκης δεν θα μπορούσε να με βάλει στο ΔΝΤ.

Σου απαντω στη αμεσως προηγουμενη παραγραφο!

Απόσπασμα:

Το σκεπτικο αυτο μαλλον στο ''δεν ξερω τι θελω'' μου κανει!!! Οπότε ψιλομαλακάκος ο ckk. Ας πάει ασχολίαστο αυτό. Και εγώ για ύπνο.
Εχεις την μυγα και μυγιαζεσαι μου φαινεται!!!
Δεν ειχα ουτε εχω καμια τετοια προθεση, σε θεωρω σοβαρο ανθρωπο και επιχειρηματια κι οχι ετσι οπως ''αυτοχαρακτηριζεσαι''.
Το ''δεν ξερω τι θελω'' (και οχι δεν ξερεις τι θελεις) ηταν εντελως φιλικο, οπως θα το ελεγα (και το λεω πολλακις) στην κορη μου!!
Απευθυνοταν δε σε ολους οσους εχουν τις ιδιες αποψεις μαζι σου και οχι προσωπικα σε εσενα!
Reply With Quote