View Single Post
Παλιό 02-03-2011, 12:43
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Το πετυχημενο πειραμα του ΔΝΤ Για τους μεγιστανες Το λαο ποιος τον γ...ι

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων

[/SIZE] Μεχρι να αποδειχθουν τα παραπανω, αν αποδειχθουν, τον απολυτο σεβασμο θα εχει!!!!
Αλλο να λες οτι ξενοπηδαει κι αλλο να το αποδεικνυεις!! Αλλο να ξερεις οτι κλεβει κι αλλο να το αποδεικνυεις!!!
Όπως εσύ έχεις τις δικές σου πηγές, έτσι διαβάζω και εγώ τις δικές μου. Δεν μπορώ να έχω ιδία γνώμη, διότι πολύ απλά δεν είμαι εκεί κατά την διάρκεια του αδικήματος. Είσαι μήπως εσύ και ΞΕΡΕΙΣ ότι δεν έκλεψαν? Και όταν τα γράφουν, δεν τους μηνύει κανείς. Γιατί?

Όσο για την δική σου λογική, είχε πάει κάποτε ένας την γυναίκα του στον γυναικολόγο και όταν αυτή καθυστερούσε να βγεί, μπήκε στο εξεταστήριο και τον είδε από πάνω της αφού την είχε αλείψει με γιαούρτι . Το έλεγε στον φίλο του, που είχε κορώσει από το γεγονός αλλά ο ίδιος δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι τον απατά, γιατί τον... μπέρδευε η γιαούρτη.
Εξάλλου πολλες οικογενειες υπομενουν μια τετοια αποδεδειγμενη κατασταση που περιγραφεις απλα και μονον διοτι δεν υπαρχει τιποτε καλυτερο στον οριζοντα!!!
Αλοίμονο. Και αν αυτοί κάνουν λάθος, θα πρέπει να τους ακολουθήσω και γω?
Ολοι ξερουμε και ολοι λεμε για τους ταδε πολιτικους...αν μπορουσαμε να τα αποδειξουμε κι ολας τοτε ναι θα ημουν μαζι σας!!!

Δεν εθελοτυφλω, ξερω κι εγω κι εχω πειστει, αλλα ακομα δεν εχω στοιχεια για να τους δερνω στον δρομο!!!!!
Μην τους δείρεις… αποδέξου την ιδέα να το κάνουν κάποιοι άλλοι. Εγώ βγήκα να τους δείρω? Το αποδέχομαι και το επαυξάνω. Άλλωστε εγώ και όταν βγουν τα εναντίον τους πορίσματα, δεν θα τους δείρω. Θα πρέπει να πάνε όμως φυλακή, αφού γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα. Λυπάμαι αν επαναλαμβάνομαι και γίνομαι κουραστικός.

Δεν αναφερομουν προσωπικα σε εσενα!!!!!! [/SIZE] Αυτό έχει καταντήσει καραμέλα όμως…
Αφορμη ηταν το δικο σου ποστ για να πω την αποψη μου γενικως!!!!

Για κανεναν δεν αναφερομαι προσωπικα, αφορμες παιρνω απο τα γραφομενα τους για να πω την αποψη μου, αυτο και μονον!!!

[COLOR=red][FONT=&quot]
[COLOR=black]
Λυπαμαι, και αυτο απευθυνεται σε εσενα προσωπικα, βγαζεις ρατσισμο προς τους Ελληνες τις διασπορας οι οποιοι κρατουν ψηλα την σημαια της Ελλαδας οπου κι αν βρισκονται. Δεν θελω να πω τιποτε άλλο πανω σε αυτο!!!

Μην τσιμπάς για τον Γιωργάκη σου. Δεν έχω κάτι με τους Έλληνες της διασποράς και μην λαϊκίζεις. Εδώ δεν πάμε για ψήφους. Εκτός αν πας και συ για χαλίφης οπότε άρχισε να ποστάρεις και συ καραγκιοζάκια και να χαριεντίζεσαι δεξιά και αριστερά. Δεν σε έχω όμως για τέτοιο άνθρωπο. Όταν λέω Έλληνες εννοώ ανθρώπους, που ενδιαφέρονται για την χώρα. Ούτε εθνικιστές. Με ενδιαφέρον αλλά και γνώση για το πώς θα μας βγάλουν από αυτήν την τραγική κατάσταση, που μας έφεραν αποκλειστικά οι δικοί σου.

Εσυ μπορει οχι, αλλα 1,000,000 ΔΥ και συνδικαλιστες ΝΑΙ!!!!!!

8,000,000 ελληνες (κι εγω μεσα) που αμοιβονταν με μαυρα, που δεν επαιρναν αποδειξεις, που δεν εκοβαν αποδειξεις.....ΝΑΙ!!!!

Αλλο 1,000,000 επιχειρηματιες (εσυ ΟΧΙ) με εικονικα τιμολογια και διπλα βιβλια.......ΝΑΙ.

Αλλες 500,000 γιατροι, δικηγοροι κ.α.....ΝΑΙ!!!

Φταιει το κρατος? ΝΑΙ, φταιει ΚΑΙ το κρατος και οχι ΜΟΝΟΝ το κρατος!
Τα έχουμε ξαναπεί, αλλά η επανάληψη σώζει. Οι πολίτες δεν νομοθετούν. Μόνον οι πολιτικοί. Αυτοί διορίζουν και τους δικαστές. Η ‘εταιρεία’ αυτή έκλεβε και ΚΛΕΒΕΙ τον κόσμο, ατιμωριτί. Φταίνε λοιπόν αυτοί 99% και κάποιοι πολίτες 1%. Η δική μου λογική δεν λέει να μην τιμωρηθεί το 1%. Λέει όμως να τιμωρηθεί το 99% αναλογικά και ίσως και βαρύτερα επειδή αυτά τα ρεμάλια θα έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα. Και όχι να εφευρίσκουν νόμους για να την γλυτώνουν. Και να γινόμαστε και πανευρωπαϊκά ρεζίλι. Αυτή είναι η γνώμη μου, που δεν θέλω να σου επιβάλω. Αλλά θα μου επιτρέπεις να την έχω και να την δημοσιεύω. Πίσσα και πούπουλα λοιπόν στους αλήτες σου.

[/SIZE]
Σου απαντω στη αμεσως προηγουμενη παραγραφο!

Εχεις την μυγα και μυγιαζεσαι μου φαινεται!!!

Δεν ειχα ουτε εχω καμια τετοια προθεση, σε θεωρω σοβαρο ανθρωπο και επιχειρηματια κι οχι ετσι οπως ''αυτοχαρακτηριζεσαι''.

Το ''δεν ξερω τι θελω'' (και οχι δεν ξερ
εις τι θελεις) ηταν εντελως φιλικο, οπως θα το ελεγα (και το λεω πολλακις) στην κορη μου!![IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/user/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]
Απευθυνοταν δε σε ολους οσους εχουν τις ιδιες αποψεις μαζι σου και οχι προσωπικα σε εσενα!
Άρα και σε μένα. Ή οι παρόντες εξαιρούνται?

Reply With Quote