View Single Post
Παλιό 03-03-2011, 22:27
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Διαδηλωτές στο σπίτι του Σημίτη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ping Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάτι του τύπου: το χρηματηστήριο θα πιάσει τις 10.000 μονάδες ;;;;;
Από υπουργούς του;;; Σου θυμίζει τίποτα;;;;;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Το ΧΑΑ είχε εκείνη την περίοδο ανέβει στις 6250 Και αυτοί οι (ΚΥΡΙΟΙ ο Θεός να τους αναπαύσει) λέγανε, Θα ανέβει στις 7000.
Μην το ξεχνάς...Σε παρακαλώ
Επειδή εγώ είμαι και με τη βούλα ΠΑΣΟΚΟΣ. Εάν είχα τη δύναμη να τους κρεμάσω θα το είχα κάνει.
Αλήτες ψεύτες Και κρετίνοι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για τα Τομάρια αυτά....
Eλπιζω να ειναι κατανοητο σε ολους, ειτε παιζουν στο ΧΑΑ, ειτε θα παιξουν, ειτε επαιξαν, οτι το ΧΑΑ ειναι ενας νομιμος τζογος και ως τετοιος πρέπει να αντιμετωπιζεται!
Φυσικα και δεν ξεχνω την συγκεκριμενη δηλωση αλλα δεν ημουν και ηλιθιος να βασιστω σε αυτην και να παω να βαλω τα άλλα 22,000,000 που ειχα στην τραπεζα!!!
Διοτι αν μου ελεγε καποιος οτι στο Καζινο της Παρνηθας αυτες τις ημερες ''γυρναει'' στο ''9'' επρεπε να παω να τα παιξω στο ''9''? Τρελος θα ημουν!!

Δεχομαι οτι υπαρχει ενα φραστικο δελεαρ στην δηλωση αυτη, αλαλ φραστικα δελεαρς αντιμετωπιζουμε σε ολη μας την ζωη...απο το ''ελα να σου δωσω καραμελες'' στην ηλικα των 7 μεχρι και το ''εχω ενα σιγουρο άλογο στην 5η κουρσα τον Αστραχαν''..........!!!

Οσοι τσιμπησαν λοιπον τοτε........ας προσεχαν!!

Εγω δεν τσιμπησα, απλα ειχα παρει πολλα κομματια το 1991 της τοτε Ιντερβανκ που το 1999 ειχε 5πλασιασει την αξια της και αντι να τις δωσω περιμενα να 10πλασιαστουν....την πατησα σαν αρχαριος δηλαδη!!
Reply With Quote