03-03-2011, 22:42
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΔΙΟΔΙΑ -ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara
George μετά συγχωρήσεως είσαι εξαιρετικά ανιστόρητος. Προτείνω να συνεχίσεις την εξειδίκευσιν εις τα πιστόνια και τα έλαια κινητήρων - όχι BMW γιατί δεν τα ξέρεις - (τα διόδια άστα, τα έχασες κι αυτά...) μέχρις ότου κάποιος αγάς σε σφάξει και αγιάσεις και συ, που τόσο διακαώς επιθυμείς...
|
εκ του αποτελεσματος των λεγομενων, υποθεσεων και πραξεων μας κρινομαστε!!!
Ετσι, - ανιστορητος, ανιστορητος ειναι αυτος που διαβαζει την μια πλευρα της ιστοριας και οχι και τις δυο, διοτι ως γνωστον την Ιστορια την γραφει ο νικητης
Αν θελεις μπορω να σου συστησω καμια 200αρια βιβλια καταξιωμενων Ιστορικων Ελληνων και ξενων (φιλλεληνων) οπου θα αποκτησεις κι εσυ μια ιστορικη γνωση!!
- διοδια, ακομα δεν εχουμε αποτελεσμα, οταν θα εχουμε τοτε θα παραδεχθω δημοσια οτι ''εχασα'' αλλα θα γελασω δυνατα αν ''κερδισω, ανεμενε.
- Οι Αγαδες σφαζανε οταν δεν πληρωνοταν οι φοροι επανηλειμενως και οχι ετσι για χαρη γουστου. Και μην ξεχνας οτι οι ελληνες κατα την επανασταση σφαξανε περισσοτερους Τουρκους και κυριως αμαχους και παιδια! αν διαβασεις τα απομνημονευματα του Θ.Κολοκοτρωνη θα διαπιστωσεις οτι τα αναφερει και ο ιδιος. π.χ. στην αλωση της Τριπολιτσας λεει: «Το ασκέρι όπου ήτον μέσα, το ελληνικό, έκοβε και εσκότωνε, από Παρασκευή έως Κυριακή, γυναίκες, παιδιά και άντρες, τριάνταδύο χιλιάδες. Το άλογό μου από τα τείχη έως τα σαράγια δεν επάτησε γη. Ελληνες εσκοτώθηκαν εκατό.»
Ο Έλληνας ιστορικός Ιωάννης Φιλήμων αναφερει : «Γυναίκες ων η λευκότης διεφιλονείκει και προς αυτήν την χιόνα, νεανίδες, ων ουδ’ ο θάνατος κατεμάρανε την χιόνα, βρέφη, τα μεν χειραπτάζοντα τους μαστούς και βαβάζοντα, τα δε το στόμα έχοντα επί μαστού αιμοφύρτου, νέοι, γέροντες, άντρες, ανάμικτοι κατέκειντο θέαμα βαρυπενθές... Ιδίως δε η εκ της πύλης των Καλαβρύτων μέχρι του σατραπείου λεωφόρος από λιθοστρώτου μετεσχηματίσθη, ιν’ είπωμεν, εις πτωματόστρωτον, και ουθ’ ο πεζός, ουθ’ ο ίππος επάτει επί της γης, αλλά επί πτωμάτων»
- Ακομα δεν μου απαντας για την διασωση και διατηρηση εκκλησιων, βυζαντινων εκκλησιων και κειμηλιων και κυριως του Α.Ορους....!!!
Αρα θα πρέπει να φοβαμαι και τους ελληνες......Αγάδες?????
Κι εμενα στα ΟΥΚ μου λεγανε ''ο εχθρος ειναι ο Τουρκος, δεν παιρνω ποτε αιχμαλωτο τουρκο και ποτε δε συζητω μαζι του, ο χρησιμοτερος τουρκος ειναι ο νεκρος Τουρκος....'' συνεχιζοντας την ''παραδοσιακη'' Ιστορια που μαθαιναμε στο σχολειο........!
Μετα....μεγαλωσα, κοιταξε να κανεις κι εσυ το ιδιο!!!!!!
(Η Παραπανω προσβολη εις απαντηση του ανιστορητος στο προσωπο μου!!)
Αστο...ξεφυγαμε!!!!!
Last edited by GeorgeP; 03-03-2011 at 22:44.
|