04-03-2011, 21:32
|
Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: Preveza
Μoto: R1100GS
|
|
Απάντηση: Το πετυχημενο πειραμα του ΔΝΤ Για τους μεγιστανες Το λαο ποιος τον γ...ι
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk
Γιώργο έκφραση ήταν για να καταδείξει ότι δεν ΜΠΟΡΕΙ να πιστεύεις αυτά τα πράγματα, που μας πασάρουν. Όμως, είμαι πλέον πεπεισμένος ότι τα πιστεύεις αυτά που λες. Εξ ου και το δομικός. Εξ ου και η ελάχιστη, έστω καλοπροαίρετη ‘αντιπαράθεση’ μαζί σου. Τα παίρνω στο κρανίο, που σε έχουν πείσει. Τελικά υπάρχουν θεωρητικοί και στο ΠΑΣΟΚ εκτός του ΚΚΕ.
Μα το δάχτυλο είναι που αρνούμαι να φάω από τους αλήτες. Την απάτη εις βάρος μου και την ατιμωρησία τους. Το μεσημέρι είχα ραντεβού με… το κράτος για κάτι χρεωστούμενα. Αφού μου πρότειναν ομόλογα και γελάσαμε (δεν κάνω πλάκα – γελάσαμε, γιατί με ξέρουν ότι τους ξέρω), με τον διακανονισμό που μου πρότειναν, θα με ξόφλαγαν σε 3 χρόνια, που δεν θα υπάρχει το κράτος. Όταν τους μίλησα ότι θα το σπάσω το χρέος σε πολλά €12,000 και θα αρχίσω ασφαλιστικά σε 15 μέρες με πρώτες κατασχέσεις από το γραφείο και τις πολυθρόνες του πολιτικού άρχοντα, ΜΕ ΚΑΝΑΛΙΑ, τελείως ξαφνικά θυμήθηκαν κάτι ξεχασμένα κονδύλια που είχαν και μου είπαν να περάσω ένα καλό 3ήμερο και θα με ειδοποιήσουν την επόμενη εβδομάδα για μια ΚΑΛΗ αρχή. Τα τσόλια…
Στο θέμα της ατιμωρησίας επίσης, ανεβαίνοντας μετά προς το σπίτι, έβαλα… 23 λίτρα στο GS. Δεν κάνω πλάκα, έφυγα, γειάάάά. Καταλαβαίνετε, χωρίς να πληρώσω. Φώναζαν έέέέ. Το απόγευμα περνώντας για άλλη δουλειά, τους ρώτησα αν θέλουν να τους πληρώσω τα 23 λίτρα με την αστυνομία και το βιβλίο συμβάντων ή τα περίπου 16 που μου έβαλαν και μου είπαν 'πώς κάνεις έτσι?'. Πόσοι αντιδρούν έτσι? Ποντάρουν στη ατιμωρησία όμως, αλλά με αυτό το όπλο τους, τούς κτύπησα. Θα με έπιανε η αστυνομία μήπως? Το βενζινάδικο είναι η Aegean στην διασταύρωση Κηφισίας και Δηλιγιάννη. Τα τσόλια…
Τέρμα στις ########, ο λαός στην εξουσία. Δεν πληρώνω τα τσογλάνια. Και ας μου κάνουν… τι? Αφού δεν λειτουργεί τίποτα. Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία.
|

+10000
|