Σβησίματα-πρόβλημα με ρελαντί...
Εδώ και αρκετό καιρό έχω ένα πρόβλημα με την μοτό για το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποια λύση και γιαυτό τον λόγο κάνω αυτό το ποστ μήπως κάποιο από τα μέλη μπορεί να βοηθήσει.Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές συνήθως σε αλλαγή ταχύτητας την στιγμή που πατάω συμπλέκτη και πέφτουν για λίγο οι στροφές η μηχανή σβήνει.Αυτό δεν συμβαίνει συνέχεια αλλά τυχαία οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.Πριν λίγο καιρό την πήγα στην αντιπροσωπεία όπου έγινε και το service των 40000χλμ και δεν βρήκαν κάτι.Το μόνο που έκαναν ήταν κάποιο reset στο ρελαντί.Για μια μέρα δούλευε ρολόι αλλά την επόμενη πάλι τα ίδια.Ασταθές ρελαντί και σβήσιμο.Την ξαναπήγα αλλά δεν βρέθηκε λύση.Το θέμα είναι ότι το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε στα χέρια τους οπότε όπως μου είπαν ήταν όλα οκ.Τελικά την παρέλαβα και μετά από περίπου 2-3 βδομάδες και ενώ νόμιζα πως ήταν κάτι που απλά έτυχε δυστυχώς ξανασυνέβει. Σκέφτομαι να πάω και σε άλλο συνεργείο αλλά προτού το κάνω θα ήθελα να ακούσω αν είχε κανείς κάτι παρόμοιο ή γενικά τι μπορεί να είναι.Μάλιστα το εν λόγω πρόβλημα μου έχει συμβεί και με ταχύτητα 80χλμ πάνω σε αλλαγή ταχύτητας πράγμα που δείχνει και την επικινδυνότητα του.
Παραθέτω σχετικά βίντεο με το πρόβλημα.
|