View Single Post
Παλιό 23-05-2009, 19:08
ΙoannisPanagiotidis Ο/Η ΙoannisPanagiotidis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Solingen - Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS '04
Προεπιλογή Απάντηση: Καμερα κρανους!...καποιο καλο προγραμματακι επεξεργασιας video?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis Εμφάνιση μηνυμάτων
....εχω κολλησει τρελα στο τροπο που θα μετατρεψω το αποθηκευμένο υλικο που το εχω σε ψηφιακη μορφη σε κασετακι DV...σε καποια αλλη συμπιεσμενη μορφη αρχειου εικονας που να μπορω να το φορτώσω στο youtube ή σε αλλη αναλογη βιντεοθηκη χωρις ομως τεραστιες αλλοιώσεις στη ποιοτητα της εικονας!

...τελικα η απαντηση στο αρχικο μου ερωτημα ηταν η σωστη συνδεση της καμερας με τον H/Y! ...δηλαδη με το ειδικο firewire καλωδιάκι. Εγω πιστευα οτι εχει να κανει με το προγραμμα που το επεξεργασεσαι και ειχα συνδεσει τη καμερα DV με ενα USB καλωδιο που ειχα παρει με το πακετο αλλα ..... η ουσια ηταν αλλου. Σημερα παρελαβα κιολας το Firewire καλωδιακι ...και μετα απο δοκιμαστικο που εγραψα ....τα αποτελεσματα ειναι πραγματικα εκπληκτικα!...καμια σχεση !

...ο τυπας που μου το πουλησε μου ειπε οτι τωρα πετυχαίνετε σωστη ψηφιακη μεταφορα και η ποιοτητα μεταφερετε απαραλαχτη απ τη καμερα στον υπολογιστη!...φυσικα οταν θα το συμπιέσεις για να το βαλεις στο youtube θα χασεις παλι σε ποιοτητα αλλα μπορεις επιτελους να το αποθηκεύσεις σε avi ή wmv μορφη στο σκληρο σου με ολη την ανάλυση!

...τωρα τα υπόλοιπα προγραμματα/εργαλεία για τα οποια μιλησαμε παραπανω ειναι για να επεξεργαζονται μετα τη μεταροπη αυτη του αρχικου video....για κοψε/ραψε , εφε κτλ !

...ευχαριστω ολα τα παιδια που βοηθησαν με την συμμετοχη τους στο θεμα ... και υποσχομαι να επιστρεψω δριμύτερος οταν εχω κατι καλο στα χερια με τη καινούρια σύνδεση!
..........
Reply With Quote