View Single Post
Παλιό 07-03-2011, 12:21
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro
Προεπιλογή Απάντηση: ΑΘΗΝΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011

Βασιλη σ ευχαριαστω πολυ για τις συμβουλες. Περιμενω οτι πληροφορια εχεις να μου την στειλεις. Θα με βοηθησουν παρα πολυ στην σχεδιαση, μαζι με τις συμβουλες απο το περιοδικο moto.

Μεχρι στιγμης ειμαστε δυο αυτοι που λεμε οτι θα παμε. Εγω και ενα αλλο παιδι μ ενα bmw1200gs. Αλλα παρ ολο που ειναι 1200, το παιδι ειναι πολυ εμπειρος και δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα.

Στο δικο μου μηχανακι το προβλημα ειναι ο ανεφοδιασμος. Καλο και τελειο το super enduro για τετοια ταξιδια, αλλα με το 13λιτρων τεποζιτο δεν μπορεις να κανεις τετοια. Γι αυτο και μεχρι να γινει αυτο το ταξιδι, εχω προγραμματισει να βγαλω την μια εξατμιση αριστερα και στην θεση της να βαλω ενα εξτρα τεποζιτο 8λιτρων. 13+8=21λιτρα. Νομιζω οτι ειναι μια χαρα. Ισως και ενα εξτρα κανιστρο 5λιτρων δεν θα ηταν ασχημα.

Με την ΚΤΜ θα παω μονο αν δεν βρω αλλα ατομα και εφοσον τα χρηματα που θα ζητησουν ειναι μεσα στις δυνατοτητες μου.

Βασιλη ψαξε παντου και οπου μπορεις για roadbook και χαρτες. Ειμαι σιγουρος οτι οι συμβουλες σου θα ειναι χρυσαφι.
Reply With Quote