Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από BigL
Καλημέρα σε όλους σας,
απο εναν ταλαιπωρημενο αναβατη.
Θα εκτιμησω ειλικρινα,οποιαδηποτε βοηθεια σας,αφου τα συνεργεια στα οποια απευθυνθηκα δεν μπορεσασν να δωσουν λυση στο πρόβλημα της μηχανης.
Στο δια ταυτα λοιπον : Το μηχανακι (1200 GS του 04) 1έχει κραδασμούς στο τιμόνι και στον κινητηρα (νομιζω οτι περισσοτρερο τρεμει ο δεξιος κυλινδρος) μετα τις 3.500 με 4000 σ/λ,οι οποιο γινονται πολυ εντονοι μετα τις 5000, σε σημειο να τρεμουν τα χερια μου. Μου χουν πει διαφορα,απο διαφορικο εως κιβωτιο ταχυτητων,αλλα κανεις δεν ξερει σιγουρα και μου λενε οτι δεν μπορουν να το αναλαβουν. Εχω ρυθμισει βαλβιδες πριν 1000 χλμ περιπου κ αλλαξα βαλβολινες στο διαφορικο,αν αυτο σας βοηθα.
2 Επισης, οταν συμπλεκω,ακουγεται ενα χτυπημα (δυνατο "τακ") ,ακομα και αν δεν βαλω ταχυτητα κ κατα συνεπεια και οι ταχυτητες κουμπωνουν σχετικα δυσκολα και θορυβωδώς.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε βοηθεια ή αν μπορειτε εστω να με κατευθυνετε σε καποιον καλο μαστορα στην Β.Ελλαδα.
Φιλικα
|
1 Πηγαινε πρωτα απο ολα, να σου κανουν μια
"ρυθμιση κυλινδρων" κατα το λεγομενο!!!
Δηλαδη να σου ρυθμισουν τις ντιζες του γκαζιου.
Αυτο μαλλον σου προκαλει τους αυξανομενους (αναλογα με τις στροφες του κινητηρα) κραδασμους!
Δεν θα σου λυσει τιποτα ο μαστορας απο την μηχανη και σε τρια λεπτα θα εχει τελειωσει την δουλεια.
2 Αυτο ειναι αλλο θεμα, το γνωστο μαλλον που σου ειπαν πιο πανω.
Λυσε ενα ενα τα θεματα!!!