Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Capitain
Καλύτερη και αξιόπιστη το μοντέλο 10-11 σε σχέση με ποιό?
|
Προφανώς με οποιοδήποτε προηγούμενο GS...
Απόσπασμα:
Τι εμπειρία έχει το καινούριο μοντέλο να συγκρίνει?..
|
Το μοντέλο δεν έχει καμία εμπειρία, την έχουν όμως οι σχεδιαστές του και αυτοί που έχουν φτιάξει τα προηγούμενα GS. 31 χρόνια δηλαδή όσον αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο, σχεδόν καμιά 100στή όσον αφορά τον κινητήρα και τις μοτοσυκλέτες γενικότερα και χιλιάδες λεπτομέρειες να συγκρίνουν.
Απόσπασμα:
...
Χωρίς εμπάθεια για τους ιδιοκτήτες νεότερων μοντέλων, πιστεύω ότι τα 1200άρια είτε λόγω marketing της BMW και αλλαγής target group της μαμάς, έπαψαν να είναι τέχνη και καινοτομία στον μοτοσυκλετισμό....
|
Εμπάθεια για πιο λόγο; Και τι σύγκριση μπορεί να γίνει σε μία μηχανή κόστους 5.000€ σήμερα με μία άλλη των 22.000€;;;

Εκτός αυτού, μπαίνει και το φαινόμενο της "εκλογίκευσης" στη μέση, αλλιώς βασανιζόμαστε ιδιαίτερα...
Απόσπασμα:
...αλλά όταν στα φανάρια σταματάνε δίπλα μου 4 1200άρια με ελάχιστες διαφορες μεταξύ τους και κοιτάζουν το δικό μου και μου λένε μπράβο, πιστεύω ότι ήμουν τυχερός που διάλεξα αυτό το μηχανάκι κι ας μην ήξερα και πολλά..
|
1. Ας ήσουνα πάνω σε μια R12 του '35 να δεις πως θα σε κοιτάγανε...

Τι θα πει αυτό; Ότι είναι καλύτερη μοτοσυκλέτα; Ανεβαίνεις πάνω, κάνεις το σταυρό σου να μη φρενάρει απότομα ο μπροστινός σου και πας...
2. Οι αναβάτες των 1200 επειδή είναι κατά κανόνα καλά παιδιά και όντως γνώστες του ότι καβαλούν ότι καλύτερο υπάρχει σε μοτοσυκλέτα σήμερα, δείχνουν... συμπόνια προς τους αναβάτες οποιαδήποτε άλλης μηχανής! Μέχρι και "καλό μηχανάκι το varadero" θα τους ακούσεις να λένε!
Εν κατακλείδι, ο έρως εξ ορισμού τυφλώνει και αυτός είναι ο σκοπός του για την αναπαραγωγή του είδους. Εν προκειμένω, όταν πρόκειται για μοτοσυκλέτα, πάλι είναι αδύνατο να πείσεις κάποιον που έχει ερωτευτεί μία μηχανή ότι, ξέρεις κάτι, έχουν βγει και καλύτερες και ομορφότερες που κάνουν πιο πολλά κόλπα απ΄τη δικιά σου!