View Single Post
Παλιό 08-03-2011, 16:22
Neo Ο/Η Neo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή Απάντηση: Η κυβέρνηση αναζητά ευθύνες για το χάος στην Εθνική Οδό

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckalfas Εμφάνιση μηνυμάτων
Άσχετο, αλλά ολίγον σχετικό με την περίσταση...
Βαρέθηκα όσα χρόνια υπάρχω, να ακούω την μόνιμη γκρίνια των δημοσιογράφων, των πολιτών, των πολιτικών κλπ για τον χαμό που δημιουργήθηκε στην Εθνική - επαρχιακή οδό για 5, 10, 15 πόντους χιόνι!
Όλοι μας σχεδόν δεν κουβαλάμε αλυσίδες και όταν τις έχουμε δεν τις φοράμε εως ότου το αυτοκίνητο αρχίζει να πηγαίνει ευθεία με όλες τις πλευρές του...
Χώρια που υπάρχουν ΠΑΝΤΟΤΕ οι κλασσικοί έξυπνοι που καβαλούν την βοηθητική για τα εκχιονιστικά - ασθενοφόρα - περιπολικά, ανάμεσα σε χιλιάδες Μ@Λ@ΚΕΣ που περιμένουν στην ουρά τους!
Και μετά... Που είναι τα εκχιονιστικά; Η αστυνομία που είναι; Γιατί άργησε το ασθενοφόρο; Και όλοι έχουνε μικρά παιδιά και γέροντες...
Παρακολουθούσα στην τηλεόραση, όταν στην Κ. Ευρώπη είχαν κακοκαιρία, όλοι οι οδηγοί να είναι στις λωρίδες τους εγκλωβισμένοι 10 και 12 ώρες! Σε χώρες που είναι περισσότερο πλούσιες και οργανωμένες σε κακοκαιρίες λόγω γεωγραφίας!
Συγνώμη για το ύφος μου, αλλά εκτός από μονίμως γκρινιάζοντες πρέπει να είμαστε κι εμείς σωστοί ως οδηγοί και χρήστες των δρόμων, ως οφείλουμε!

Σωστός και λίγα λες, ειδικά για τη Λ.Ε.Α. είμαι κάθετος. Αλλά το ότι εδώ και χρόνια με το πρώτο μποτιλιάρισμα μια μεγάλη μερίδα οδηγών πιάνουν τη Λ.Ε.Α. συμβαίνει γιατί κανείς ποτέ δεν τους τράβηξε το αυτάκι σωστά?

Πάντως εχθές το πρόβλημα δεν ήταν ούτε η Λ.Ε.Α. ούτε οι αλυσίδες αφού αν και τις είχαμε στο αυτοκίνητο σε περίπτωση χρήσης μόνο φθορά θα προκαλούσαμε σε λάστιχα και αναρτήσεις. Ο δρόμος ήταν καθαρός.

Περισσότερο από όλα εξοργίστηκα με όσα άκουγα να μεταδίδονται από τους δημοσιογράφους, τον υπουργό και την υπεύθυνη της κατασκευστικής. Μας τάραξαν στην παραπληροφόρηση, ένιωσα σαν να είμαι σε άλλο τόπο και αναφέρονται σε διαφορετική κατάσταση.

Last edited by Neo; 08-03-2011 at 16:24.
Reply With Quote