Θέμα
:
Η κυβέρνηση αναζητά ευθύνες για το χάος στην Εθνική Οδό
View Single Post
#
44
10-03-2011, 09:55
gemara
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Απάντηση: Η κυβέρνηση αναζητά ευθύνες για το χάος στην Εθνική Οδό
Επειδή όπως καταλαβαίνετε τίποτε δεν θα φτιάξει και δεν θα αλλάξει σε αυτήν τη χώρα όσο έχουμε λαμόγια πολιτικούς και υποστηρικτές τους, σαν αυτούς που είχαμε πριν 20-30 χρόνια και σαν τα παιδιά τους που έχουμε σήμερα, μόλις βρήκα κάτι φωτογραφίες που είχα τραβήξει το 1991 όταν πηγαίνοντας στον Βόλο για τη δουλειά μου, έκατσα ένα 6ωρο με την παρέα μου και γω στη Μαλακάσα.
Διαπίστωση από τις φωτογραφίες σε σύγκριση με την σημερινή εποχή μας, επειδή τότε δεν μας είχαν ρημάξει οι ανωτέρω τόσο όσο σήμερα, τα κέφια ήταν στα high τους ακόμα και σε τέτοιες καταστάσεις. Φέτος δε νομίζω να το "διασκέδασε" κανείς όσο οι τότε αποκλεισμένοι. Η βενζίνη αν θυμάμαι καλά ήταν κάπου στα 0.23€ λίγο πριν την εκτινάξουν στα 0.37€ (80 και 130 δρχ αντίστοιχα).
Τιμής ένεκεν να αναφέρω ότι ο εικονιζόμενος φίλος μου στη φωτογραφία είναι ο Παναγιώτης Βλαχάκος, ο χειριστής του ελικοπτέρου των Ιμίων. Άνθρωπος που έζησε και πέθανε για ιδανικά που οι περισσότεροι σήμερα όχι δεν τα πιστεύουν, αλλά δεν ξέρουν καν ότι υπάρχουν.
Last edited by gemara; 10-03-2011 at
10:05
.
gemara
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Visit gemara's homepage!
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): gemara