Συγνωμη ρε παιδια, ειπαμε να εχουμε το νου μας αλλα ελεος με αυτες τις αηδιες!
Σκεφτειτε το και λιγο λογικα: ζουμε σε μια χωρα που εχουμε μια απο τις πιο υγιεις κουζινες του κοσμου και παρολαυτα τρωμε τα πιο αδιανοητα σκουπιδια και κανουμε οτι μπορουμε καθε ΣΚ και αργια να μπουκωνουμε τις αρτηριες μας με επιπεδα χοληστερινης που θα σκοτωναν και ελεφαντα και τωρα μας πιανει ο καημος που καποια ...κακια σκοτεινη παγκοσμια οργανωση θα μας χαλασει την διατροφικη υγεια;;
Εδω μια εξορμηση στα Καλυβια ισοδυναμει με μειωση στο προσδοκιμο ζωης κατα καμια 15αρια χρονια και τωρα μας πιανει ο καημος που θα μας ...μειωσουν τις βιταμινες η δεν θα μας αφηνουν να τρωμε χορτα;

Λετε να το καταλαβει κανεις μεταξυ 2ης και 3ης πιατελας παιδακια οτι λειπει η σαλατα απο το τραπεζι;
Απόσπασμα:
Αν υπάρξει κατανάλωση κάποιου φυτικού προϊόντος στο σπίτι, που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα και ως εκ τούτου δεν έχει περάσει από έλεγχο φαρμακοβιομηχανίας, ο καταναλωτής μπορεί να έχει πρόβλημα με το νόμο.
|
Ναι! Θα του κανουν τη μουρη κρεας λεμε!

Να ρωτησω κατι; Το καφεδακι που φτιαχνω το πρωι για να ανοιξει ο ματις θα πρεπει να καλω τον ΕΟΦ να κανει μια χημικη αναλυσουλα πρωτα η μπα;

Και αν αργησει να ερθει τι κανω; Εχω δικαιωμα να τους ριξω μπινελικια μετα που δεν ξεκινησε καλα η μερα μου;
Οταν πιανω καμια τσιπουριτσα να την κανω μια βολτα απο το Δημοκριτο η θα ειναι οκ ως εχει με τα βοθρολυμματα του Σαρωνικου;
Απόσπασμα:
Ναι, μπορεί να μηνυθεί π.χ. μια μητέρα για το τσάι που έφτιαξε στο
παιδί κ αυτό έπαθε ενδεχομένως μια άσχετη αρρώστια κτλ.
|
Ποιος θα την κανει τη μηνυση στη (κακουργα) μανα; Το παιδι; Η πεθερα που ποτε δεν χωνεψε την νυφη της; Ο συζηγος;
Παντως εχω να κλεισω με μια συγκλονιστικη ειδηση-βομβα: ΚΑΙ η γνωστη αλυσιδα καταστηματων Γερμανος * ειναι στο κολπο!!!
Προφανως θα εχετε ηδη δει την διαβολικη διαφημιση που στρωνει το εδαφος...
"Τι καλο εχουμε μωρο μου σημερα;"
"Μπαμιες"
"ΜΠΑΜΙΕΣ;;! ΣΗΚΩΠΑΝΩΡΕ! ΣΗΚΩΠΑΝ!"
* εξαλλου το λεει και το ονομα. Γερμανος ο Φριτς, Γερμανος και αυτος!