Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Ειπα πουθενα οτι ειχαν σπιτι και θερμανση???
Αν δεν ηθελαν αυτοι να ειναι εξω στο κρυο ποιος ηθελε εγω? Εγω γιατι δεν ειμαι εξω στο κρυο αστεγος? Βρηκα τιποτε ετοιμο στην ζωη μου? οοοοοχι βεβαια!! απλα παλεψα και παλευω, πραγμα που δεν εκαναν και δεν κανουν οι αστεγοι εδω και σε ολον τον κοσμο!!!!
Τωρα αν καποιοι απο αυτους ειναι ''νεοι'' αστεγοι λογω χρεων κι οχι εκ πεποιθησεως (δλδ τεμπεληδες).....ας προσεχαν να μην χρεωθουν!!!!
Οσο για το ειρωνικο ''εμεις δεν φταιμε ποτε'' καλο θα ηταν να το χρησιμοποιησουμε και για την σημερινη κατασταση της χωρας αναλογιζομενοι του που φταιξαμε.... κι εμεις!!
|
δεν περιμενα να ακουσω τοσο ακραιες και αποστειρωμενες αποψεις,για νεκρους......
αν ηξερα οτι θα αναφεροσουν ετσι για 3 νεκρους αστεγους,τους οποιους δεν γνωριζες και προφανως ουτε τους λογους που βρεθηκαν πεθαμενοι στο κρυο,δεν θα ποσταριζα ποτε το θεμα......
απο τα γραφομενα σου καταλαβαινω,οτι δεν εχεις ασχοληθει με το θεμα των αστεγων και τους λογους που βρισκονται καποιοι συνανθρωποι μας στους δρομους,πεθαμενοι......
φιλε γιωργο δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις γινει τοσο σκληρος και κυνικος σε πολλα ευαισθητα θεματα και την ανεργια δεν τη δεχομαι σαν δικαιολογια,γιατι η γυναικα μου ειναι 2.5 χρονια απληρωτη και εχει γινει καλυτερος ανθρωπος,μεσα απο την δυσκολια.....
θελω να παρακαλεσω τους υπευθυνους ,αν ειναι δυνατον να διαγραφει,κλειδωθει,καει,γκρεμοτσακιστει.....το θεμα