10-03-2011, 17:23
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Τρεις νεκροί από το κρύο στο κέντρο της Αθήνας!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty
Φίλε Σταύρο Οταν η ενημέρωση που έχουν μερικοι άνθρωποι είναι καθαρά και μόνο απο την TV και απο net τι περιμένεις;;το μίσος που έχουν μέσα τους για τον δίπλανο τους δεν έχει όρια και το βλέπεις και εσυ ο ίδιος απο τα παραπάνω....Οταν δεν είσαι ευχαριστημένος απο την ζωή που κανείς και δεν μπορείς να κανείς κάτι για αυτο τα βάζεις με τους δίπλα σου αραχτος απο τον καναπέ σου,που έχεις πάρει με παζάρια και με μικρότερη απόδειξη για να μη πληρώσεις όλο το ΦΠΑ !!''
|
Kορωνα μου, μιας και εμμεσως πλην σαφως αναφερεσαι σε εμενα μεσω του ποσταρισματος του Σταυρου, να σε πληροφορησω οτι δεν ανοιξα εγω το νημα!!!
Αν ειχα μισος για τον διπλανο μου να ΄σαι σιγουρος θα το ηξερα μονον εγω. Οποτε ασε τα συμπερασματα κατα μερους που αφορουν εμενα τουλαχιστον!!!
Και καλα θα εκανες να μην χρησιμοποιεις άλλους για να απευθυνθεις σε εμενα, καντο απευθειας.....αντεχω!!!!
Τελος, αν νομιζεις οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την ζωη μου ελα να σου δειξω ποσο λαθος κανεις!!!!!
Ο καναπες για εμενα δεν ειναι σημειο αποκομιδης πληροφοριων μεσω TV αλλα σημειο διαβασματος και.......σεξ!!! Τηλεοραση δε, βλεπω μονον στην κρεβατοκαμαρα λιγο πριν κοιμηθω!!!!
Ειναι δε αγορασμενος επι αποδειξει (ολοκληρης και οχι μισης) το 1999....δερματινος!!!!!
Τα περι καναπε λοιπόν απηυθυνε τα σε άλλους και οχι σε εμενα!!
|