Απάντηση: Η ταλαιπωρία ενός από εμάς
Μέσα στην ημέρα (να βρω λίγο χρόνο) θα γράψω όλες τις λεπτομέρειες που ξέρω για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι τα χρήματα μαζεύονται για να πλουτίσει κάποιος πονηρίδης εις βάρος όλων μας (εμού του ιδίου συμπεριλαμβανομένου). Επίσης θα ξαναμιλήσω με τον γιατρό στην Κρήτη να δω τι αποτέλεσμα είχε η κουβέντα που έκανε με τον bocaros. Επίσης θα ήθελα να ξέρετε ότι όποιο ποσό συγκεντρωθεί δεν θα δοθεί έτσι ελαφρά τη καρδία στον ενδιαφερόμενο αλλά οι δικαιούχοι του λογαριασμού που συγκεντρώνουν τα χρήματα θα τα πληρώσουν το μόσχευμα. Από τον Λεοντόκαρδο χθες το βράδυ μου έγινε η πρόταση τα χρήματα από τα μέλη του δικού μας φόρουμ να κατατίθενται σε δικό μου λογαριασμό, γιατί εσείς με ξέρετε ενώ τον bocaros δεν τον ξέρετε. Μου ακούστηκε πολύ λογικό και θα σας ενημερώσω σχετικά όπως επίσης ότι όλες οι καταθέσεις που θα γίνουν να γίνουν επώνυμα και με αναφορά στο νικνέιμ, έτσι ώστε αν τελικά δεν χρειαστούν λόγω της μεσολάβησης του Σταύρου (γιατρός στο ΠΕΠΑΓΝΗ), να επιστραφούν στους καταθέτες.
Θα έχετε νέα μου σύντομα.
Ευχαριστώ και πάλι.
|