Θέμα
:
Η Χαλκιδική λέει ΟΧΙ στα Μεταλλεία Χρυσού
View Single Post
#
33
12-03-2011, 17:09
1974
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: sarti halkidiki
Μoto: gs1200
Απάντηση: Η Χαλκιδική λέει ΟΧΙ στα Μεταλλεία Χρυσού
[QUOTE=TEOSS;335630]
Άλλο είναι το αίτημα προς το κράτος να επιβάλλει μέτρα προστασίας και να επιβλέψει την εταιρία, ώστε αυτή να πάρει τα πλέον κατάλληλα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος, χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και μεθόδους και άλλο κλείστε και φύγετε. Το περιβάλλον πρέπει να προστατεύεται αλλά εάν θέλουμε να ζούμε με τον σύγχρονο τρόπο ζωής θα έχουμε και επιβάρυνση. Αλλιώς να κλείσουν άμεσα τα διυλιστήρια με πρώτο αυτό στους Αγ.Θεοδωρους που επιβαρύνει το δικό μου περιβάλλον … να κλείσουν τα εργοστάσια της ΔΕΗ (που αναφέρει και ο
nikos
-
x
)… όλες οι βαριές βιομηχανίες …οι χωματερές ….και εάν απαγορεύσουμε και τις τρύπες στα βουνά να δω πως θα χωρέσουμε όλοι στις υπάρχουσες φυσικές σπηλιές….
Ναπολέων, για αυτούς που βιάζονται …μόνο μπόξερ… εγώ θα έφευγα με κάτι τέτοιο :
`η τέτοιο
αεροπορία τα εργαλεία, γιατί όταν η ζωή σου εξαρτάτε από τον κινητήρα σου … μόνο μπόξερ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φιλαρακι μεχρι 55 εχουν ζησει εκει που σκαβουν καταλαβες και μην γραφεις παπαριες!!! και αν ερθεις εδω να πιουμε ρακι εκει θα σε παω και μετα θα μου λες που με εφερες ρε μακακα!!!!και αν σκαψουν θα βρουν τα ######@ του ναπολεοντα του 3 !!!!!
1974
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Visit 1974's homepage!
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): 1974