View Single Post
  #12  
Παλιό 12-03-2011, 22:52
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: Κυβερνητική αξιοπιστία...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάλι για μπουνταλάδες μας παίρνουν. Δεν κατάλαβα πως προκύπτει το κέρδος των 6 δις, με την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής, ακόμη και με 1% φθηνότερο επιτόκιο, θα πληρώσουμε περισσότερα στο τέλος. Κάποιοι τα υπολόγισαν σε 9 δις. Αρα το μόνο όφελος αυτή τη στιγμή είναι η μείωση του τοκοχρεωλυσίου, με τι κόστος όμως..... δείτε το ποστ του GeorgeP.
Γιατι σε χαλαει αυτο το κοστος?

Το οτι η τραινοσε τρωει δις και χρωσταει δις, που η χωρα δανειζοταν για να την συντηρεί, δεν σε χαλαει?
Το οτι τα ΕΛΤΑ μια απο τα ιδια δεν σε χαλαει?
Το οτι λιμανια εχουμε και λιμανια ΔΕΝ εχουμε (δικος μου κλαδος αυτος) κι ας τρωνε δις και αυτα αλλα κι ''αυτοι'' σε αυτα δεν σε χαλαει?
Το οτι τα αεροδρομια της Ελλαδας (πλην Ελ. Βενιζελος) ειναι λειψα σε ασφαλεια και υποδομες αλαλ αποροφουν δις τον χρονο δεν σε χαλαει? Και γιατι το ''Ελληνικο'' χρωστουσε δις ενω το Ελ. Βενιζελος κερδιζει δις και αποδιδει και στο κρατος δις?
Ειναι κουτοι ολοι οι άλλοι στον υπολοιπο κοσμο που τα εχουν ιδιωτικα πλην Ρωσσιας?????

Ελα ρε Γιαννη, αυτα τα πραγματα επρεπε να ειχαν γινει απο την δεκαετια του 1980 να μην σου πω πιο πριν!!!
Θα μεινουν ανθρωποι χωρις δουλεια θα μου πεις....ναι δεν αμφιβαλλω...ε και?
Μηπως ομως ετσι θα εξοικονομηθουν χαμενα χρηματα και μπουμε σε αλλη φαση οπου και καλυτερη υγεια θα εχουμε, και παιδεια, και, ισως, ο ανεργος παιρνει υψηλοτερο επιδομα και για περισσοτερο χρονο....κ.λ.π.
Εσυ τα ξερεις αυτα, εζησες στην Γερμανια (πες μου τι ειναι δημοσιο στην Γερμανια πλην της καγκελαριας), μηπως ειναι και για μας τωρα η ευκαιρια να τα φτιαξουμε για να τα εχουμε (οχι εμεις αλλα τα παιδια μας) αυριο??

Γινονται αποτομα και γρηγορα ενω θα επρεπε να γινουν σταδιακα και με βαθος χρονων...ναι, αλλα οταν πηγε να κανει καποια απο αυτα ο γρουσουζης ο Μητσοτακης κοντεψαν να τον φανε και......τον εριξαν, για άλλο λογο ευκαιριας δοθεισης, κι εγιναν εκλογες και τις εχασε!!!! Και αυτος που ηρθε συνεχισε απο εκει που το αφησε το 1989, και οι υπολοιποι μετα απο αυτον το ιδιο, ο τελευταιος δε του'δωσε και καταλαβε........ και να'μαστε τωρα!!!!

Last edited by GeorgeP; 12-03-2011 at 22:59.
Reply With Quote