13-03-2011, 00:04
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Περί "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ερώτηση
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x
Δεν πιστεύω αυτό που κάνω
Και να διευκρινίσω κάτι, είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως θα έπρεπε να υπάρχει μία γενναία μείωση προς τα κάτω, στο αντίτιμο των διοδίων για ορισμένους δρόμους και σε αρκετούς άλλους, να καταργηθούν.
Απόσπασμα:
Αν δεν υπάρχει τροχαία μπορώ να σπρώξω την μπάρα όπως και πριν;
Ναι.
Αν είμαι απρόσεκτος και με δει ο τροχονόμος να μην πληρώνω τι μπορεί να μου συμβεί;
Το πρόστιμο είναι 200 ευρώ και είναι στην κρίση του τροχονόμου το αν θα αφαιρέσει τις πινακίδες, την άδεια και το δίπλωμα για 20 ημέρες.
Αν ο τροχονόμος με γράψει ενώ έχω ακολουθήσει τις οδηγίες τι γίνεται;
Με αντίγραφο της επί πιστώσει απόδειξης καταθέτουμε αναφορά στον διοικητή του τμήματος της τροχαίας για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος, με την ένδειξη «Κοινοποίηση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη» και ζητάμε την ακύρωση της κλήσης και την επιστροφή πινακίδων, άδειας και διπλώματος.
Τι θα συμβεί αν μου στείλουν ειδοποίηση να πληρώσω;
Αν το έγγραφο μας το επιδίδουν με δικαστικό επιμελητή τότε απευθυνόμαστε σε δικηγόρο, αν δεν έχουμε τηλεφωνούμε στα μέλη των επιτροπών αγώνα για να μας συστήσουν κάποιο δικηγόρο μέλος των επιτροπών αγώνα. Αν το έγγραφο μας το στέλνουν με ταχυδρομείο μπορούμε να το στείλουμε για ανακύκλωση.
|
Νικο, τα διαβασα αυτα και τα εχω ξαναδιαβασει και αλλου, το θεμα ειναι οτι για 2ε αντε 20-30ε μπαινεις σε μια διαδυκασια την οποια ειναι αμφιβολο εως απιθανο να την κερδισεις στο τελος!!
Και αντε και την κερδισες οι δικηγοροι νομιζεις θα δουλεψουν τσαμπα?
|