View Single Post
Παλιό 13-03-2011, 19:28
erasel Ο/Η erasel βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Κέρκυρα
Μoto: f650gs 2007
Προεπιλογή Απάντηση: ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ;;;;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από batman Εμφάνιση μηνυμάτων
Ξέρεις τι?Νομίζω πως δεν εγινε κατανοητό τι θέλω να πω.Δεν εννοούσα το εργοστάσιο αυτο΄καθεαυτό.Αναφέρω οτι τσουνάμι έγινε και πριν 3 χρόνια στην Ινδονησία και δεν είχαν εργοστάσιο.Οι νεκροί ήταν ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕς χιλιάδες.Μιλαω γενικώς για τρομακτικά πράγματα που συμβαίνουν σε ανθρώπους,καλούς η κακούς,μαζικά η ατομικά,πιστούς στο θεό τους ο καθένας,η άπιστους.Θέλω να πω οτι η παρουσία των Θεών του καθε Λαού,ή του Θεού αν είναι ένας,δεν γίνεται πολύ αισθητή,ή γίνεται με πολύ λάθος τρόπο.Και πάντως,δεν μπορεί να περιορίζεται μόνο στο να εκδικηθε΄έναν άνθρωπο που βλασφημεί,η στο να στέλνει αγγέλους να προστατέψουν ένα κοριτσάκι απο βιασμό.Εχω κάποιες αμφιβολίες.Αλλ΄δεν θέλω να πω πιο πολλά εδώ,γιατί υπάρχουν άνθρωποι που θα θιγούν και θα προσβληθεί η ιδεολογία τους και ο τρόπος ζωής τους και αυτό δεν είναι ωραίο καθόλου.
Αυτά απο μένα.
Προσωπικά δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον για το αν πιστεύει ή όχι, αυτό εξαρτάται από τον καθέναν.
Οι γνώσεις μας δεν είναι αυτές που επιτρέπουν να γνωρίζουμε αν υπάρχει θεός ή όχι.
Παρ'όλα αυτά ο άνθρωπος νομίζω έχει ανάγκη να πιστεύει σε κάτι ανώτερο.

Το άσχημο είναι η λογοκρισία για μένα και το "εγώ τα ξέρω όλα".

Τίποτα δεν ξέρουμε..
Reply With Quote