13-03-2011, 20:38
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Κυβερνητική αξιοπιστία...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Είσαι αδιόρθωτος. Σε όλα, αλλά σε όλα τα παραπάνω έχεις άδικο και το ξέρεις, αλλά κάνεις αντίλογο για τον αντίλογο.
|
Σε ολα τα παραπανω εχω δικιο και το ξερεις!!
Ο αντιλογος που κανω εχει βασεις, σου εξηγησα λεπτομερως πως δουλευει το συστημα στην περιπτωση του Seatrade!!
Τον εχω ζησει χρονια, ηταν και ειναι η δουλεια μου!!!
Αλλος δεν θελει να κατανοησει.....................
Απόσπασμα:
Οπου έβαλαν το χέρι τους οι ιδιώτες στην αρχή τα πράγματα ήταν ωραία. Στη συνέχεια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κατάφεραν να βάλουν θηλειά στις κυβερνήσεις και να αυξήσουν τα τιμολόγια των υπηρεσιών. Εδώ φίλε δεν είναι Γερμανία, δεν έχουμε Βέλγους κι Ολλανδούς για γείτονες, Δεν είναι δυνατόν τους διακόπτες της ενέργειας να τους κρατούν ξένοι.
|
ευτυχως που θα τους παρουν (τους διακοπτες) ιδιωτες, Ελληνες ¨η ξενοι ποσως με ενδιαφερει!!! Διοτι αν τους διακοπτες τους δουλεψουν, οι ξενοι, οπως το ελ.Βενιζελος ¨η τον ΟΤΕ......αλληλουια φιλε μου Γιαννη!!!
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Επίσης για την έκθεση, οι άλλες χώρες είναι μαλακισμένες που δε στέλνουν τέτοια κουστωδία; εμείς και κάποιοι ακόμη τριτοκοσμικοί στέλνουμε όλο αυτό το συρφετό. Ως συνήθως ευκαιρία για πληρωμένο ταξιδάκι για τα γουρούνια.
|
Το 2009 η Τουρκια εστειλε 44 ατομα, και πηρε 60% παραπανω προσεγγισεις απο οτι η ελλαδα!!!!
Η ιταλια το ιδιο ετος εστειλε 26 ατομα και πηρε 90% παραπανω προσεγγισεις απο την Ελλαδα κανοντας η μεν πρωτη την Κωνσταντινουπολη ''home port'' και την Βενετια η δε δευτερη!!
αν ηξερες τι σημαινει ''home port'' για μια χωρα, οσον αφορα τα κρουαζιεροπλοια δεν θα τα ελεγες αυτα!!!
Η Γερμανια δενε στειλε κανεναν διοτι πρωτον δενε χει ενδιαφεροντα λιμανια για Κ/Ζ και δευτερον η ιδια αυτη η χωρα εχει δυο εταιρειες Κρουαζιεραδικες που δραστηριοποιουνται στην Ελλαδα (hapag Lloyd & AIDA), οποταν τι να στειλει? εμεις στελνουμε σε αυτην υφυπουργους και υπουρφους!!
Αυτα ειναι δικα μου λιμερια Γιαννη κι ασε με να γνωριζω καλυτερα!!
Απόσπασμα:
|
Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση!!!!!
|