13-03-2011, 20:46
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Κυβερνητική αξιοπιστία...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara
Παιδιά, δεν ξέρω, δεν τα πολυπαρακολουθώ αυτά, φυλακή έχει πάει κανείς; Κανα κλεμμένο βρήκαν; Τα κατάφεραν τα μέτρα αυτά που πήρε η κυβέρνηση να μειώσουν το έλλειμμα; Τα 8 εκ. που τα βρήκε η κόρη του Τσοχατζόπουλου; Τι δουλειά κάνει η κοπέλα να προσανατολιστούμε και μεις λιγάκι προς τα κει; Κάτι ακούω ότι σε μερικά σχολεία τα παιδιά πάνε από 10€ για να βάζουν πετρέλαιο. Οι ασφαλισμένοι του δημοσίου δεν μπορούν να παίρνουν τα φάρμακά τους πλέον, είναι αλήθεια; Τα επιδόματα κόβονται σιγά σιγά από όλους, όντως; Η βουλευτική αποζημίωση και τα έξτρα τους, όλο και καλύτερα πάνε, ναι; Καταστήματα κλείνουν το ένα μετά από το άλλο, πωλήσεις αγαθών είναι στον πάτο, η απόσυρση απέτυχε παταγωδώς. Παππούδες γιαγιάδες τέρμα από δωράκια στα εγγόνια τους, δεν τους φτάνει ούτε να φάνε η σύνταξη... Η βενζίνη είναι σχεδόν 600 δρχ το λίτρο, κάποτε τη θυμάμαι στις 30δρχ, πέρασε πολύ καιρός από τότε να μου πεις, τώρα έχουμε σοσιαλισμό όμως, καλό. Οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι και οι αντιπρόεδροι παχαίνουν καθημερινώς, μέχρι που θα φτάσουν; Οι δρόμοι έχουν γεμίσει από αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες, τι έγιναν;;; Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν λαμόγια στην κυβέρνηση; Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό; Έχει πέσει ο πληθυσμός όλος στην κατάθλιψη; Υπάρχουν ακόμη ούφο στον εναέριο χώρο που υποστηρίζουν την κυβέρνηση και πόσα; Η βλακεία μας έχει χτυπήσει κόκκινο;
Πάει τίποτε καλά;;;
|
Παιδια κι εγω κατι δεν μου παει καλα, ειναι αληθεια οτι δανειζομαστε σαν χωρα να πληρωνουμε τα δις ελλειματα στην Τραινοσε και τοσων αλλων ελλειματικων εταιρειων του δημοσιου με υπαλληλους των 5000ε? ειναι αληθεια οτι πληρωνουμε αυξησεις στην ΔΕΗ διοτι οι συνδικαλιστες δεν δεχθηκαν την μεταβαση σε ανανεωσιμες πηγες ενργειες πριν 5 χρονια και τωρα μεσω αυτων των αυξησεων πληρωνουμε τα προστιμα για το δικαιωμα στην ρυπανση? ειναι αληθεια οτι δανειζομαστε δις για να πληρωνουμε τις παραλογες αυξησεις που δινονται στους δημοσιους υπαλληλους? Ειναι αληθεια οτι τα τελευταια 4 χρονια οι δημοσιοι υπαλληλοι πηραν αυξησεις της ταξεως του 47% ενω ο μεσος ορος της ευρωζωνης ειναι μολις 10%? Ειναι αληθεια οτι το 85% των εργαζομενων στα σωματα ασφαλειας, Πολεμικο Ναυτικο, Αεροπορια και πεζικο βγαινει στην συνταξη με 25 χρονια υπηρεσια με συνταξεις 1500+ε, εφαπαξ 30-40000ε και ηλικια 42 χρονων? Ειναι αληθεια οτι αυτον τον 42χρονο θα του πληρωνω την συνταξη μεχρι να πεθανει ητοι 30 χρονια και βαλε και θα καθεται? ειναι αληθεια οτι αν και καθημενος αυτος θα δουλευει μαυρα μην πληρωνοντας το κρατος ουτε εφορια ουτε ασφαλιστικες εισφορες στερωντας κι απο μενα τον ανεργο μια θεση εργασιας?
Να συνεχισω?????
Θα γραφω μεχρι αυριο!!!
Αληθεια, ΠΗΓΑΙΝΕ τιποτε καλα τοσα χρονια ¨η ζουσαμε την μαυρη ληθη???
Last edited by GeorgeP; 13-03-2011 at 20:48.
|