View Single Post
Παλιό 13-03-2011, 22:10
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Κυβερνητική αξιοπιστία...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο τόσα χρόνια όλα πήγαιναν χάλια τώρα όμως πάνε όλα καλά.
Διονυση,

τοσα χρονια ολα πηγαιναν χαλια ειναι η αληθεια, τωρα πανε ακομα πιο χαλια αλλα.... με εναν σκοπο, μια ελπιδα αν θελεις......να βγουμε νικητες και να γινουμε καλυτεροι αποκτωντας επιτελους συνειδηση!!

Τοσα χρονια που ζουσανε/με με δανεικα, σαν χωρα ηταν ολα καλα και οι τσεπες γεματες με δανεικα, τωρα που ηρθε η ωρα του pay back φταιει ο καθε ΓΑΠ!

Αλλα, οπως ειπε και καποιος πιο πανω ''η αληθεια ειναι πικρη, μιση......'' δεν παυει ομως να ειναι αληθεια την οποια χρειαζονται κοτσια και παντελονια για να την εμπεδωσει κανεις και να κανει την αυτοκριτικη του!! Πραγματα τα οποια στερουνται καποιοι αφου το ''μη μου τους κυκλους ταραττε'' ειναι ο κανονας της ζωης τους !!!

Οι πιο πανω λαλωντες συμφουρμητες αναφερομενοι σε εμενα με αποκαλουν ''Πεταλωτη'', υπονοουν οτι εκφωνω δελτιο κατευθυνομενο στο ΜΕΓΚΑ και άλλα ομορφα!!
Ομως ειμαι, οπως και πολλοι συμφουρμιτες, σιγουρος για ενα πραμα, αν αντι για τον ΓΑΠ ηταν επανω ο ΚΚ που εχασε τις εκλογες το 2009 προαναγγελωντας αυτα που γινονται σημερα, τοτε ¨η θα εβγαζαν τον σκασμο ¨η θα ελεγαν ακριβως οτι λεω εγω σημερα!!!!!!

Κι επειδη καποιοι απο αυτους ανηκουν σε καποιες απο τις κατηγοριες του προηγουμενου μηνυματος μου και θα τους πληρωνω/ουμε την συνταξη για τα επομενα 30+ χρονια (αφου τους πληρωσα/με ηδη το εφαπαξ στα 45 τους) και το κρατος θα εξακολουθησει να δανειζεται για κατι σαν και αυτους εχω να τους πω..........λιγη ντροπη δεν βλαπτει!!!!!

Last edited by GeorgeP; 13-03-2011 at 22:21.
Reply With Quote