View Single Post
Παλιό 14-03-2011, 18:58
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04
Προεπιλογή Απάντηση: Η Χαλκιδική λέει ΟΧΙ στα Μεταλλεία Χρυσού

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Διονύση δε σχολίασα το νόημα των γραφωμένων. Και δε δίνω ούτε δίκιο ούτε άδικο σε κανέναν διότι δε γνωρίζω λεπτομέρειες. Αλλά αν διαβάσεις προσεκτικά, το "#######" που λέει ο τατού δεν είναι αυτό της φιλικής κουβέντας. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Είχε βρίσει συλλήβδην το φόρουμ σε ένα θέμα που αφορούσε λαθρομετανάστες.
Αυτό είναι για μένα τουλάχιστον μη αποδεκτή συμπεριφορά. Ολοι μας κάποια στιγμή και θα τσακωθούμε και θα παραφερθούμε. Και πρώτος εγώ. Το θέμα είναι κάποια στιγμή να το αναγνωρίσεις και να βάλεις στον εαυτό σου χαλινάρι.... αν θες να συμβιώσεις με κάποιους ανθρώπους. Αν δε θες, επαναλαμβάνεσαι....αλλά θα τα ακούς. Και φυσικά το όποιο δίκιο χάνεται...
Ευτυχως καλοι μου φιλοι εχουμε ολοι δικιο!
Αλλα ο tatoo,
το χανει γιατι απο την τρελλα του να υπερασπιστει τα πιστευω του στο τελος αρχιζει και μας βριζει ολους μαζι..
Ο γραπτος λογος και ειδικα ο δημοσιος ειναι πολυ σκληρος και αυτο του Χρηστου(tatoo) του διαφευγει.
Και ειναι παρεξηγησιμα τα γραφομενα γιατι δε συνδυαζονται με περαιτερω γνωριμια των συνομιλουντων.
Εγω προσωπικα τον θεωρω φιλο μου και βρισκω λαμπερη την αποψη του για τη ζωη..
Και τα γραφω αυτα σε τριτο προσωπο γιατι δε μπορω να του τα πω στα ισια!!Ειναι φιλος ιντερνετικος
Reply With Quote