View Single Post
Παλιό 14-03-2011, 19:12
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Κυβερνητική αξιοπιστία...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
Επιδη είναι το τελευταίο μήνυμα μου σε αυτο το φόρουμ...ένα πράμα θα πω και δεν ξαναγραφω γιατί περνάς εντυπώσεις που είναι ψεύτικες.....ότι ακριβώς κάνει το κόμμα που υπηρετής....εγω δουλεύω και πληρώνω τους φόρους που μου αναλογούν για να πληρωθούν μερικοί τεμπέληδες που είναι άνεργοι γιατί δεν γουσταρουν να δουλέψουν και παίρνουν χρήματα απο το ταμείο ανεργίας και απο άτομα που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.....Τώρα αν πληρώνουμε και τα εφάπαξ τον δ.υ......τουλάχιστον μερικοί τα έχουν δουλέψει....με Χρόνια στις θάλασσες,στην εγκληματικωτιτα,στα σύνορα,στον αέρα κτλ...άντε τώρα καληνύχτα Ελλαδα!!!!!!
Βαζω παραθεση τα γραφομενα σου διοτι ειναι φανερο οτι απευθυνεσαι σε εμενα, και φυσικα σου απαντω το ιδιο απαξιωτικα!!

Παρεκτρεπεσαι ασυστολως!! Χανεις το οποιο δικιο σου με αυτα που γραφεις. Λυπάμαι πολυ κορωνα μου!!!

Το ''δικο μου'' κομμα ψευδεται ασυστολως, μαλιστα, δεν μας λες τιποτα ομως για το δικο σου κομμα!! Το κρατας κρυφο ¨η ειναι του αναρχοαυτονομου στυλ οπου προτιμα την ελλαδα ερειπια?

Μετα, απο 9000 ενσημα - τοσα εχω ητοι 30 ολοκληρα χρονια δουλειας ουτε μια μερα χαμενη απο το 1981 -, ελα να μου πεις τι θα σημαινει ανεργια για σενα στα 48 σου χρονια με ενα παιδι στην πλατη!! Τοτε θα δεις ποσο τεμπελης θα εισαι κι εσυ και ποια χρηματα θα παρεις απο το ταμειο ανεργιας ''που ανηκουν σε ατομα που τα εχουν πραγματικα αναγκη!!''

Ακομα εισαι μικρος και δεν κατεεις πραμα απο πραγματικα προβληματα ζωης, οταν μεγαλωσεις............

Προς το παρον..... εισαι μουτσος στο καραβι που λεγεται εργασια και στο υπερωκεανειο που λεγεται ζωη!!!!

Last edited by GeorgeP; 14-03-2011 at 19:27.
Reply With Quote